Nea Radio

Verket Røros:

Nok et år i pluss

Treningsaktivitet i Verket med ny LED-belysning i taket.
Bildet er tatt fra felles håndballtrening 11.mai med spillere fra Røros IL sine lag i jenter 14 år, gutter 14 år, jenter 15 år og jenter Foto: Roar Aksdal

Verket i pluss for fjerde år på rad.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

27.april 2021 gjennomførte Verket Røros sin årlige generalforsamling.

Årsresultatet før skatt ble kr. 1.377.080,- som er en forbedring på kr. 296.571,- sammenlignet med 2019. Dette er fjerde år på rad at Verket leverer et positivt årsresultat.

Det gode resultatet ble oppnådd tross lavere utleieinntekter pga. Coronapandemien, noe som medførte mange avlyste arrangementer og et inntektstap på ca. kr. 800.000,-. Verket har ikke mottatt kompensasjon for bortfall av disse inntektene.

I en pressemelding heter det at Verket har kontinuerlig jobbet for å redusere sine kostnader og 2020 ble faktisk det året i Verkets tiårige historie med de laveste driftskostnadene hittil.

I 2011 var disse på 7,5 mill., i 2015 på 7,1 mill. og i 2020 på 6,3 mill.kr.

Høsten 2019 ble selskapets gjeld refinansiert. Sammen med et historisk lavt rentenivå reduserte dette selskapets finanskostnader med kr. 957.000,- sammenlignet med året før.

Verket gjennomførte ingen permitteringer i 2020, men valgte i stedet å styrke vedlikehold og utvikling av anlegget, blant annet ble basishallen fornyet med ny LED-belysning, nytt ventilasjonsanlegg, nymalte vegger, dører og tribuner samt nytt gulvbelegg på tribune.

I 2019 fikk Verket tilsagn fra Enova til å gjennomføre to større energisparende tiltak; utskifting til LED-belysning på bane 1-4 og montering av nytt ventilasjonsanlegg i basishallen.

I 2020 ble selskapets gjeld nedbetalt med nye 1,3 mill. kr.

Langsiktig gjeld var pr. 31.des 2020 på kr. 37,4 mill. kr.

I perioden 2017-2020 er selskapets gjeld nedbetalt med over 9 mill. kr.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...