Nea Radio

Nok en butikk i Ålentorget stenger

Atelier Fryd stenger dørene Foto: Per Magne Moan

Atelier Fryd melder på sine facebooksider at nå er det slutt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.12.2018 kl 16:16

For kort tid siden kunne Nea Radio melde at Jokerbutikken i Ålentorget stenger fra 1. januar. Nå gjør klesbutikken Atelier Fryd, som ligger tvers over gangen for Joker, det samme.

På butikkens facebooksider står det følgende:

– Da har det tunge øyeblikket kommet, hvor vi vil informere våre kunder om at Atelier Fryd innen kort tid vil stenge dørene for godt. Vi vil derfor oppfordre alle som har GAVEKORT om å bruke disse så raskt som mulig!! Gi beskjed til alle du kjenner som kan ha gavekort liggende.

Flommen

Atelier Fryd ble startet en drøy måned før flommen i 2011 og ble som alle andre virksomheter i det som da het Ålen Senter, totalskadd av vannets herjinger.

Saken fortsetter under bildet

Slik så Ålentorget - eller Ålen Senter som det het da, ut da vannet stod som høyest under flommen i 2011. Det hvite midt på bildet, er en kassebil som ligger og dupper i vannet. Foto: Per Magne Moan

Midlertidig butikk

Butikken ble gjenåpnet i Stentrøstuggu i Ålen Skisenter og holdt til der mens Ålen Senter ble bygd opp igjen.

Like før jul i 2015 åpnet butikken en avdeling på Støren.

Senterlederen beklager

Leder i senterforeninga for Ålentorget, Stein Harry Angen, bekrefter at Atelier Fryd har meldt oppbud og beklager at butikken legges ned.

– Fryd har vært en kjemperessurs og en kreativ bidragsyter i Ålentorget, sier han og mener det er synd for de andre virksomhetene i butikksenteret at lokaler blir mørklagt. Han håper andre leietakere raskt vil være på plass.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...