Nea Radio

«No smell det» snart for landsskytterstevnet

Snart klart: - Vi er klare og gleder oss til Landsskytterstevnet 2018, sier f.v. stevnepresident og oberst Håkon Warø, HR-sjef Kari Hognes og leder i hovedkomiteen Tor Jakob Reitan under Kick off sist onsdag på Sagatun. Foto: Sissel Moen

Etter ei lang planleggingstid, er nå hovedkomiteen for landsskytterstevne 2018 klar for å sette i gang med arbeidet med den kommende Landsskytterstevnet

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2018 kl 14:38

Etter ei lang planleggingstid, er nå hovedkomiteen for landsskytterstevne 2018 klar for å sette i gang med arbeidet med den kommende Landsskytterstevnet som i år skal holdes på Stjørdal. Sagatun var sist onsdag kveld fylt til randen av ivrige frivillige, og utafor grendahuset var det parkeringsproblemer fordi så mange møtte opp til Kick-off.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Sissel Moen

20 000 mennesker ventes

– Vi gleder oss stort til å sette i gang, og vi driver og fyller opp folk i komiteene nå. Vi trenger rundt 500 frivillige som skal hjelpe til på Landsskytterstevne nummer 120, forteller leder for hovedkomiteen Tor Jakob Reitan som venter et inntog av rundt 5000 skyttere og rundt 20 000 mennesker til regionen den 4. – 10. august 2018.

Direkte og indirekte bidrag til forsvaret

–Skytesporten i Norge har god rekruttering, og vi har mange gode skyttere som viser god våpenkultur, og ønsker å bli bedre innen skyting, gir landet et direkte og indirekte bidrag til at landet vårt er i bedre stand til å ta vare på oss sjøl, sier oberst og stevnepresident Håkon Warø som gleder seg til LS på Stjørdal.

Stjørdal dobler antall innbyggere

–Stjørdalingene må forstå at vi nesten dobler innbyggertallet disse dagene. Kjøpmannen på Prix og Rema må fylle opp varesortimentet, og restaurantene må gjøre seg klare til å ta imot et stort antall mennesker som skal benytte seg av alle tilbudene vi har i byen vår, sier Kari Hognes som nå girer seg opp til et kjempearrangement som vil prege Stjørdal en hel uke i august.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...