Nea Radio

NM-status og 30-årsjubileum

Fra venstre: Steffen Schjølberg, Even Kokkvoll med Roma i fanget og Jon Anders Kokkvoll med Mira. Foto: Per Magne Moan

1. februar er det klart for nok et Femundløp.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 18.08.2018 kl 13:29

Til tross for en del negativ omtale rundt løypetrasé, trang økonomi, trusler om saksøking og ikke minst mye oppmerksomhet rundt 2015-utgaven av hundeløpet, der kun en eneste ekvipasje kom i mål før arrangementet ble avlyst på grunn av uvær, så gyver arrangørene løs for 30. gang.

Nylig så inngikk hundeløpet en ny kontrakt med hovedsponsoren i alle disse årene, RørosBanken.

– Dette er svært viktig for oss. Vi er verdens største hundeløp og et så stort arrangement klarer ikke å ta inn utgiftene bare på kontingenter, sier daglig leder i Femundløpet Jon Anders Kokkvoll. Han understreker at arrangementet er helt avhengig av gode samarbeidspartnere.

3-års avtale

Banksjef Even Kokkvoll i RørosBanken sier Femundløpet har tatt en del grep som har vært viktige for om banken har villet benytte seg av muligheten til å være med videre.

– Det er et betydelig beløp som vi bidrar med over tre år, sier banksjefen uten å ville si noe nærmere om summen.

Jubileum

Startskuddet for den kommende vinters utgave av Femundløpet er 1. februar. Jon Anders Kokkvoll lover minst like spektakulære scener opp Kjerkgata som det har vært tidligere. Når det hjelder løypetraséen så jobbes det med enkelte endringer der. Kokkvoll vil ikke si noe konkret hva dette kan bety, men han lover at både start og målgang vil være på Røros.

Hør intervju med både banksjefen og daglig leder her. I tillegg får du treffe ny sportslig leder, Steffen Schjølberg:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...