Nea Radio

NM i Friidrett til Stjørdal 2022

Godt Representert: Stjørdal og Trøndelag var godt representert på friidrettstinget. 
Bak fra venstre: Laffen Jensen (Lånke IL), Jon-Arild Sesseng (Nybrott IL), Olaf Lydvo (Stjørdal Friidrettsklubb), Kjell Olav Storflor (Dalebrand IL), Are Breimo (Fram IL), Jostein Idar Sætnan (Lånke IL), Annette Tollefsen Jensen (Stjørdals Blink Friidrett)
Foran: Anne Kathrine Slungård (Rådmann i Stjørdal) og Katarina Sederholm Hoff (Stjørdal Friidrettsklubb) Foto: Laffen Jensen

Stjørdalsalliansen, som representerer friidretten i Stjørdal, møtte mannsterk opp på Friidrettstinget 2019 i Bergen i helga, for å hente hjem NM i Friidrett 2022.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Godt opprustet med ny logo og forskjellig informasjonsmateriell, var oppdraget å vises mest mulig i forkant av tinget og informere best mulig under tinget. Komiteen var på ingen måte sikker på at søknaden skulle gå gjennom, da det var skarp konkurranse fra 1 annen søker for dette arrangementet. Stjørdalsalliansen søkte i tillegg å få arrangementet alternativt i 2021. Det ble mange gode samtaler med delegater fra hele landet, og andre søkere i forkant av tinget, men spørsmålet om hvem som skulle få arrangementet var på ingen måte avgjort på forhånd. Spenningen var derfor stor da tinget skulle gå til avstemning søndag formiddag, og gleden var enda større da resultatet ble et overveldende flertall for at friidretten skulle ta turen til Stjørdal sommeren 2022.

Arrangementsby nr 1

Rådmann i Stjørdal, Anne Kathrine Slungård, var en av delegatene som møtte i Bergen. Hun er glad for for avgjørelsen falt på Stjørdal; “Dette betyr nok en bekreftelse på Stjørdal som arrangementsby. Nå skal kommunen, sammen med Stjørdalsalliansen, forberede og utvikle til å bli tidenes NM i friidrett.Bretter opp ermene

Leder for arrangementskomiteen, Katarina Sederholm Hoff, har allerede jobbet et halvt år med arrangementet. Sammen med søkerkomiteen har hun satt sammen et sterkt team som nå går i gang med arbeidet for å få på plass alle detaljer for arrangementet.
- Vi har drøftet flere spennende løsninger for dette arrangementet, nå er det på tide å begynne å konkretisere dette, sier Hoff og smiler hemmelighetsfull. Vår slagplan for NM Friidrett Stjørdal 2022, er at vi skal levere kvalitet, ha en organisasjon som er kompetent, og et arrangement er kompakt - for det er ikke mange friidrettsstevne som har flyplass, jernbanestasjon, hoteller, kjøpesenter og friidrettsbanen innenfor en radius på 2 km.

Sponsorjakt

-Nå trenger vi gode samarbeidspartnere som kan være med å løfte frem friidretten som sport, og Stjørdal og Trøndelag som destinasjon. Dette vil ha stor prioritet nå. Videre er det viktig å forberede ledelse og organisasjon. Derfor vil vi besøke alle NM frem til vårt eget arrangement, for å lære. I tillegg vil vi jobbe lokalt, hvor vi tenker å ha flere ulike arrangement i forkant, slik at Stjørdal by også blir forberedt. Her tenker vi blant annet å samarbeide med bedrifter og skolene i Stjørdal.

Fakta om NM

  • Sist NM i Friidrett var i Stjørdal var i 1989.
  • NM i Friidrett har ikke vært arrangert nord for Dovre etter 2008.
  • Stjørdalsalliansen er en sammensetning av 7 friidrettsklubber i Stjørdal; Fram IL, Nybrott IL, Lånke IL, Hegra IL, IL Dalebrand, Stjørdals Blink Friidrett og Stjørdal Friidrettsklubb.
  • NM arrangøren venter rundt 400 deltakere + trenere, støtteapperat og familie.
  • NM i friidrett består av 22 forskjellige grener.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...