Nea Radio

NM-gull til Elise

Elise Mælen

Nok et Styrkeløftgull til Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I helga gikk NM i styrkeløft utstyrsfritt av stabelen på Domus Athletica i Oslo, og Røros Styrkeløftklubb var representert med fem løftere som alle gjorde gode prestasjoner.

Elise Mælen løftet serien 162,5-85-185 (knebøy, benkpress og markløft) med en total på 432,5kg, det var nok til å gi henne gull i klassen 84+.

Elise hadde mer inne, men her ble det valgt å gå på markløftvekt som sikret NM-gullet i stedet for å sette personlig rekord.

I samme klasse løftet også Hilde O. Dretvik, en av klubbens veteraner. Hun knivet helt inn til siste markløft, som dessverre ble for tungt denne gangen. Hun klarte serien 150-92,5-175 med en total på 417,5kg, noe som ga en litt sur 4. plass i klassen 84+.

I den neste puljen og vektklassen skulle Marita Grøtådal og Hildegunn Djupdal knive om personlige rekorder og intern plassering. I en rapport fra stevnet meldes det at medaljene gikk på et skyhøyt nivå, men at det er økning og framgang i rørosleiren. Marita løftet i -84 serien 140-95-175 med en total på 410kg, og dermed 6. plass i sin klasse.

Hildegunn Djupdal fulgte opp og endte med 162,5 i knebøy, 82,5 i benkpress og 165 kg i markløft, en total på 410 kg, og dermed 7. plass i sin klasse. Begge to perset i alle øvelser.

Søndag ble det Magnus Grådal sin tur, og han stilte i klassen inntil -120 kg. Det endte med serien 225-172,5-262,5 med en total på 660kg, og dermed 8. plass i sin klasse. Nye personlige rekorder i alle øvelsene også her, så løftere fra Røros SK har meget god grunn til å være fornøyde med helgas innsats.

Løfterne fikk solid lagleding av trenere Grete Nessø, Geir Bedin og Martin Bakke. Og særlig ble det kniving og taktikk i teten av 84+ hvor Elise Mælen til slutt endte som norgesmester, og Hilde O. Dretvik måtte ta til takke med 4.plass.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...