Nea Radio

Stjørdal:

Niklas satser på ny idrett

Satser på padeltennis: Sammen med sin kompanjong satser Niklas Dyrhaug på en ny idrett, når de åpner senteret HitPadel på Stjørdal. Foto: Stian Elverum

Niklas Dyrhaug og hans kompanjong Erik Aune går sammen for å åpne et senter for verdens raskest voksende idrett på Stjørdal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Padeltennis ble spilt i Mexico for første gang i 1969 og er en av de raskest voksende sportene i verden. I Spania er det den nest største idretten, og på verdensbasis finnes det mer enn 13 millioner spillere.

Senteret på Tangen har fått navnet HitPadel, og blir det første senteret for padel i gamle Nord-Trøndelag.

– Her skal vi sette opp fire baner, to doble og to single. Så jeg gleder meg skikkelig, sier Niklas Dyrhaug.

Sammen med Erik Aune har han tidligere satt opp baner på Tiller i Trondheim, og forteller at det har vært stor aktivitet der.

– Da fant vi ut at det var viktig å komme seg nærmere hjem, og sette opp på Stjørdal, sier Dyrhaug.

Dyrhaug forteller at padel er en racketsport som passer de aller fleste.

– Padel er tennis på 20 ganger 10 meters bane, med herdet glass rundt. Det er egentlig en blanding mellom tennis og squash, sier han.

Dyrhaug trekker frem at man vanligvis spiller to mot to i padel, men at man på Stjørdal også får muligheten til å spille en mot en. Han forteller at både godt trente og personer som ikke trener så mye finner glede og mestring med padel, samt at det er veldig sosialt.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...