Nea Radio

Nesten norgesmester

Foto: Grete Nessø

Geir Bedin fra Røros kjempet om gullet i NM i styrkeløft i helga. Selv med bare en fungerende arm i konkurranse med funksjonsfriske, tok han sølvet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I helga har det vært arrangert NM styrkeløft utstyrsfritt for ungdom, junior og veteraner i Askimhallen. Stevnet har mønstret 238 deltakere fra hele laNDET.

Røros SK stiller med to løftere, Geir Bedin og Hilde Haavik og Geir Bedin, og fra Hessdalen har Erik Røen deltatt.

Geir Bedin tok sølv sammenlagt i sin klasse, med 215 kg i knebøy, 52,5 kg i benkpress og 230 kg i markløft, totalt 497,5 kg.
I tilllegg presterte han å flytte den norske rekorden i knebøy to ganger.

Før han startet å løfte var rekorden 206,5 kg. Geir løftet 207,5 kg i sitt andre løft og klinket like godt til med 215 kg i sitt tredje løft.
Det gode knebøyresultatet ble i tillegg belønnet med en sølvmedalje uansett vektklasse i aldersklassen 50-59 år.

Det er i benken at Geir taper sammenlagtseieren. Likevel imponerende han med et løft på 52,5 kg. Bedin mistet førligheten i høyre arm i en motorsykkelulykke for noen år siden og løfter derfor kun med venstre arm.

Markløft er den tredje øvelsen, og her ble det spenning til siste løft. Konkurrenten som ledet kunne slås om siste markløft på 250 kg ble med opp, men det kom ikke opp denne gang.

Markløftresultatet på 230 kg ga en sammenlagtsum som holdt til sølvi klassen samt bronse i markløft uansett vektklasse.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...