Nea Radio

Idrettsfestivalen:

Neste år blir den større

Fornøyd leder: Morten Rasch Eliassen er avdelingsleder for Bedriftsidretten, og godt fornøyd med årets utgave av Idrettsfestivalen. Foto: Thomas Karlsen

Etter fire vellykkede dager i Trondheims storstue er det klart at neste års festival blir større.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2020 kl 18:46

- Det kan jeg si med hundre prosent sikkerhet, ja. Sier avdelingsleder for Bedriftsidretten Morten Rasch Eliassen på spørsmål om neste års utgave av Idrettsfestivalen blir større enn festivalen som nettopp har avsluttet sine fire dager i nye Trondheim Spektrum.

Bredere markedsføring neste år

Deltakerne som var med i årets festival kommer i hovedsak fra Midt-Norge, men det var også deltakere fra andre deler av landet. Fra neste år skal markedsføringen rettes mot Sverige, men også i alle retninger her til lands.

- Vi ønsker å tenke større. At dette skal bli så stort som det kan bli, sier Eliassen.

Festivalen ble en høydare

Årets utgave av festivalen ble en høydare, i følge Eliassen selv.

Alt har gått på skinner siden dag en denne uken, og nå har Idrettsfestivalen blitt Europas største idrettsturnering for voksne, og det med nært 8000 deltakere gjennom disse dagene i nye Trondheim Spektrum, som virkelig har levd opp til forventningene.

Mange idretter: Det ble konkurret i mange idretter under årets festival, og volleyball var en av dem. Foto: Kjell Thore Leinhardt

Her har det blitt konkurrert i en rekke idretter. Nytt av året er at E-sport har blitt en egen øvelse, hvor det konkurreres i to forskjellige dataspill.

Årets festival avsluttes med bankett og en stor Cupfæst med en rekke kjente artister lørdag kveld.

Hør intervju med Morten Rasch Eliassen i avspilleren under

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...