ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Idrettsfestivalen:

Neste år blir den større

Fornøyd leder: Morten Rasch Eliassen er avdelingsleder for Bedriftsidretten, og godt fornøyd med årets utgave av Idrettsfestivalen. Foto: Thomas Karlsen

Etter fire vellykkede dager i Trondheims storstue er det klart at neste års festival blir større.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2020 kl 18:46

ANNONSE
Annonse

- Det kan jeg si med hundre prosent sikkerhet, ja. Sier avdelingsleder for Bedriftsidretten Morten Rasch Eliassen på spørsmål om neste års utgave av Idrettsfestivalen blir større enn festivalen som nettopp har avsluttet sine fire dager i nye Trondheim Spektrum.

Bredere markedsføring neste år

Deltakerne som var med i årets festival kommer i hovedsak fra Midt-Norge, men det var også deltakere fra andre deler av landet. Fra neste år skal markedsføringen rettes mot Sverige, men også i alle retninger her til lands.

- Vi ønsker å tenke større. At dette skal bli så stort som det kan bli, sier Eliassen.

Festivalen ble en høydare

Årets utgave av festivalen ble en høydare, i følge Eliassen selv.

Alt har gått på skinner siden dag en denne uken, og nå har Idrettsfestivalen blitt Europas største idrettsturnering for voksne, og det med nært 8000 deltakere gjennom disse dagene i nye Trondheim Spektrum, som virkelig har levd opp til forventningene.

Mange idretter: Det ble konkurret i mange idretter under årets festival, og volleyball var en av dem. Foto: Kjell Thore Leinhardt

Her har det blitt konkurrert i en rekke idretter. Nytt av året er at E-sport har blitt en egen øvelse, hvor det konkurreres i to forskjellige dataspill.

Årets festival avsluttes med bankett og en stor Cupfæst med en rekke kjente artister lørdag kveld.

Hør intervju med Morten Rasch Eliassen i avspilleren under

Nøkkelord

ANNONSE