Nea Radio

Nesjø Båtutleie 40 år

GLEDER SEG: Ellen Ødegaard Brandtzæg gleder seg til å ønske årets fiskere velkommen til Nesjø Båtutleie. Foto: Marthe Belsvik Stavrum

Nå er sesongen i gang ved Nesjø Båtutleie, og fiskeentusiaster fra fjern og nær kan igjen boltre seg i Nord- Europas beste røyevatn.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

40 ÅR MED BÅTUTLEIE
Det er 16 grunneiere som sammen eier Nesjø Båtutleie, og dagens drivere Erling og Ellen Ø.Brandtzæg gleder seg nå over å kunne ønske velkommen til sesongåpning nummer 40 i Nord- Europas beste røyevatn.

"Selve 40-årsmarkeringa må vi ta i forbindelse med fiskekonkurransen i juli. De som har kommet til Nesjøen til sesongstart er her for å fiske og kan ikke vente med å komme i gang med det," sier Ellen Ødegaard Brandtzæg.

LAV VANNSTAND
På grunn av lav vannstand er det bare med nød å neppe at kaianlegget ikke tar ned i bunnen inne ved moloen, men båtene har vann under seg, og jo mindre sjøen er, jo mer tydelig blir elveutløp og bunnforhold, og muligens blir det også lettere å se hvor fisken står.

CAMPING
Med sanitæranlegg, hytter, lavvo og oppstillingsplasser for campingvogner og bobil er Nesjø Båtutleie mye mer enn navnet tilsier.

"Hit kommer folk tilbake år etter år. Jungeltelegrafen går om det rolige fjellivet ved Nesjøen, uten tv og aviser og med dårlig mobildekning- og stor fin røye. Dette er noe fler og fler setter pris på," sier Ellen Ødegaard Brandtzæg.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...