Nea Radio

Nea Radio

Neaserien avsluttet for i år

Av: Bengt Ødegård

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Søndag arrangerte Selbu Skytterlag siste stevne i Neaserien for ungdomsskyttere i Selbu og Tydal. Til sammen er det arrangert  seks stevner, samt en feltskyting.

Dette er et prosjekt som skytterlagene i dalføret samarbeider om for å øke rekrutteringen samt å få med ungdommene ut på stevner rundt omkring.

Selbu Sparebank har støttet prosjektet med midler som har blitt brukt til å kjøpe inn premier. Premiene er utelukkende skytterutstyr som ungdommene kan bruke når de deltar på skyting.

Det var stor stemning på søndagens stevne og stort oppmøte både av skyttere, søsken og foreldre, og det var salg av både vafler, brød og  grillmat .

I siste stevnet ble Stian Sjøvold Mogård beste skytter i juniorklassen, mens Lasse Aas vant klasse eldre rekrutt og Ole Hermann Stene rekruttklassen. I aspirantklassen er alle vinnere.

Premiebordet var fylt opp med flotte premier.

Etter siste stevne ble det skutt en finaleomgang. Utgangspunktet for finalen var de tre beste resultatene ungdommene hadde oppnådd i løpet av sesongen. Deretter ble resultatet de oppnådde i finalen lagt til og vinnerne kåret. Det ble anvist en og en skive så det var spenning helt til skiva til den som lå på skive 1 var anvist.

Vinnerne ble: I juniorklassen ble Kristian Bergehaug vinner, i eldre rekrutt ble Lasse As vinner og i rekruttklassen ble det Ole Hermann Stene som seiret.

Resultater sammenlagt Neaserien 2014.

Rekrutt:

1.Ole Hermann SteneSelbu724 + 100824 p

2.Andrea BarlandSelbu713 +  93806 p

3.Ingrid Beate ØstbyhaugTydal711 +  94805 p

4.Hilmar RønningTydal697 +  85782 p

Øvrige som har deltatt i ett eller flere stevner:

Arne Martin Mogård, Julie Berg

Eldre Rekrutt:

1.Lasse AasTydal733 +  99832 p

2.Snorre LundemoSelbu703 +  75778 p

Øvrige som har deltatt i ett eller flere stevner:

Ole Emil Slind,Kasper Stamnes Reinsborg

Aspirant:

Sindre Aas, Jens Aftret Andersen, Sivert Kjærnsmo, Jonas Kløften, Fredrik Mogård, Kristine Sofie Rønning, Iver Stene, Magnus Stokke, Tonje Stokke, Martine Uthus Stokke, Mertin Østby Nilsen, Oskar Sørflakne, Mathis Aas, Harald Sørflakne, Kunanon Uagkham, Nils Peder Svelmo,

Junior:

1.Kristian Bergehaug  Tydal736 + 100836 p

2.Jørgen Uthus  Selbu724 + 100824 p

3. Kathrine Uthus Stokke  Selbu726 +  94820 p

4. Joakim  Østby Trondsetås  Selbu722 +  97819 p

5.Magnus Uthus  Selbu722 +  96818 p

6. Stian Sjøvold Mogård  Selbu717 +  98815 p

Øvrige som har deltatt i ett eller flere stevner:

Ingebrigt Stamnes Reinsborg, Bård Andre Flønes,

Totalt 34 stk.

 

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...