Nea Radio

Filminnspilling:

– Neadalinger, meld dere!

Turnéteatret trenger statister til filminnspilling fredag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Turnéteatret i Trøndelag skal spille inn reklamefilm i Selbu fredag kveld, og trenger rundt 25 statister.

Innspillingen skal foregå ved ei melkerampe på Selbustrand, og statistene skal være publikum.

Salgs- og markedsmedarbeider i teateret, Stian Johannessen, sier at de som har lyst til å være med, må ringe på forhånd, slik at coronarestriksjoner kan overholdes.

Han sier statistene, som må være voksne, rett og slett skal spille publikum som skal se på det som skjer på scenen, i dette tilfelle melkerampa.

– Det er ingen spesielle krav til kostymer, de skal bare være seg selv i sine egne vanlige klær, sier han.

Verdal er basen

Turnéteatret i Trøndelag eies av Trøndelag fylkeskommune og har base i Verdal.

Her blir det produsert og formidlet profesjonell scenekunst til hele fylket. Teatret fungerer også som et kompetansesenter for fylkets amatørteatre.

Historien starter med etableringen av Nord-Trøndelag Teaterverksted i 1983, der formålet var å bidra til kvalitetsheving av amatørteatret gjennom kontakt med profesjonelle teaterarbeidere.

I 1996 ble navnet endret til Nord-Trøndelag Teater. Bakgrunnen var ønsket om å bli et profesjonelt regionteater og i statsbudsjettet for 2008 ble det innvilget status som regionalt institusjonsteater.

I september 2015 ble grunnsteinen til eget teaterhus på Verdal lagt ned og 9.september 2017 ble huset åpnet.

Fylkessammenslåingen i 2017 gjorde at teatret nok en gang skiftet navn. Og fra 26.april samme år ble teatret hetende Turnéteatret i Trøndelag.

Sett av fredagskvelden

For de som har lyst til å være med på produksjonen, så er oppmøte ved melkerampa klokken 2045. Johannessen sier at innspillingen vil vare til rundt klokken 2300.

Adressen for kvelden er Strandvegen 112 i Selbustrand.

Filmen vil bli vist som reklame på kinoer over hele fylket.

Hør intervju med Stian Johannessen her:

Stian Johannessen er salgs- og markedsmedarbeider i Turnéteateret i Trøndelag.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...