Annonse
Nea Radio

Neadalen har to norgesmestere i poker

Even Aas er norgesmester i poker! Foto: Privat

Even Aas kan titulere seg som norgesmester i poker.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 11.03.2019 kl 23:28

Annonse

Neadalen har fått en ny norgesmester i poker. I helga var Neadalen godt representert ved Even Aas og Joakim Rolseth i Oslo hvor mesterskapet ble avholdt. Turneringen er en såkalt "freeroll", noe som betyr at selve innkjøpet til turneringen er gratis og at det ikke er involvert pengepremier.

Gode resultater

Joakim Rolseth lå godt an etter første spilledag i hovedøvelsen som startet fredag. Når konkurransen startet igjen på søndag ble Rolseth til slutt slått ut på en 109. plass av totalt 749 startende. Etter det Nea Radio kjenner til er dette den første offisielle mesterskapsøvelsen i poker Rolseth er med på.

Selve mestertittelen går dog til Even Aas som stilte opp i Sit'n Go turneringen, altså en noe mindre men allikevel minst like tøff konkurranseform innenfor pokersporten. Også her gjorde Joakim Rolseth det godt med en 16. plass av totalt 68 startende.

Dette betyr at Neadalen nå har hele 2 norgesmestere i poker. I tillegg til denne tittelen til Even Aas kan også Ståle Eggen skilte med en NM-tittel fra Dublin i 2016.

Nøkkelord

Annonse