Nea Radio

Nea Radio til Stjørdal

STJØRDAL: Nea Radio etablerer sitt fjerde lokalkontor, denne gang i Stjørdal. Salgs- og markedssjef Hroar Wold Nordhaug gleder seg til direktesending fredag. Foto: Nea Radio

Nea Radio flyttet denne uka inn i nye lokaler i Stjørdal sentrum. Det feirer radiostasjonen med ei storstilt direktesending fra Torgkvartalet fredag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

To medarbeidere har fra denne uka arbeidsplassen sin i Nea Radios nye lokaler i Torgkvartalets tredje etasje. Journalist Anne Gundersen samt salgs- og markedssjef Hroar Wold Nordhaug er godt fornøyd med de nye lokalene som inneholder tre kontorplasser og et lite studio.

Nea Radios fjerde lokalkontor

Lokalene i Stjørdal er den fjerde avdelinga til lokalradioen som det siste året har fått stor oppmerksomhet ved å vokse i ei tid hvor lokalradioene over hele landet sliter.

– Vi i Nea Radio er glad for å endelig være på plass i Stjørdal. Det er viktig for oss å være tilstede i de kommunene vi har valgt å ha som satsingsområde, sier redaktør Andreas Reitan.

Direktesending

Oppstarten av den nye avdelinga feires med ei storstillt direktesending fra klokka 12 i morgen fredag fra Torgkvartalets egen mediakrok i 2. etasje. Sendinga vil inneholde Nea Radios etterhvert svært så populære "Fredagsfloka", hvor ukas nyheter diskuteres med et skrått blikk. Denne fredagen kommer også flere artister for å spille live i senterets vrimleområde, blant annet det lokale bandet SKA-frika.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...