Nea Radio

Nea Radio

Nea Radio setter norgesrekord

Aldri har en lokalradio hatt større lytteroppslutning.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Fredag kom kvartalstallene fra TNS Gallup som viser at Nea Radio fortsetter å trone på lyttertoppen i Norge.

Nettstedet lokalradio.no skriver at Nea Radio setter ny norgesrekord i lokalradio. I tredje kvartal hadde lokalradioen en daglig oppslutning på 52 prosent.

Nea Radio har nå lenge vært Norges mest populære lokalradio og når nye høyder etter at rikskanalene slo av sine FM-sendere i dekningsområdet.

De går opp 4 prosentpoeng fra forrige kvartal og 52 prosent er det beste resultat en lokalradio har oppnådd siden Kantar TNS begynte sine målinger.

En annen radio som gjør det knallbra er Solørradioen, som også slipper konkurrenter på FM i sitt område. 33 prosent daglig oppslutning er uansett et meget godt resultat for en lokalradio i Hedmark.

Lenger ned på lista er det også et skikkelig hopp for stasjoner som Radio Ålesund, Trysilradioen og Radio Tønsberg.

På den negative siden forsvinner nå flere og flere lokalradioer fra lista. Ikke fordi de legges ned, men stasjoner som NRJ, P5 og Radio Rock er blitt riksdekkende gjennom digitaliseringen av rikskanalene. I flere fylker er det nå ingen lokalradioer som deltar. Inn på lista kommer flere nye radioer, som Østerdalsradioen og Radio Sør.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...