Nea Radio

Nea Radio er nest størst i Trøndelag

På andreplass: Nea Radio er Trøndelags nest største radiostasjon, målt i antall ukentlige lyttere. Foto: Marit Langseth

Ferske målinger fra Kantar viser at Nea Radio er Trøndelags nest største radiokanal.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Med et antall på 62 318 lyttere i uka ligger Nea Radio på pallplass, hva gjelder faktisk antall lyttere i hele fylket. Den eneste kanalen som er større er NRK P1, med 145 553 lyttere.

- Jeg er utrolig stolt over at vi er den nest største radiokanalen i Trøndelag. Dette viser at vår målrettede jobbing for å stadig bli bedre har lyktes, sier daglig leder i Nea Radio, Stian Elverum

Nea Radio har i mange år hatt et godt samarbeid med NRK Trøndelag, men at P1 ligger så langt foran er ingen overraskelse for den daglige lederen. Konstituert redaktør Per Magne Moan er også stolt når han ser disse lyttertallene.

- Det er ingen hemmelighet at vi er en "lillebror" i forhold til NRK P1. Det er heller ingen tvil om at vi sakte, men sikkert får fler og fler både lokale og trønderske lyttere. Mange lytter nok også på begge kananele, men det er jo flott - og ikke minst utfyllende. Vi skal være best og først på først og fremst lokalt, men også regionalt stoff, og her utfyller vi hverandre godt i det trønderske nyhetsbildet, sier han.

Samtidig er det et brukbart sprang ned til tredjeplass på lista, hvor man finner P4. Nea Radio har drøyt 4000 lyttere mer enn den riksdekkende stasjonen.

På andreplass: Den ferske målingen fra Kantar viser at Nea Radio er Trøndelags nest største radiostasjon, målt i antall ukentlige lyttere. Foto: Skjermdump

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...