Nea Radio

Prix Radio:

Nea Radio nominert i seks kategorier

Prisdryss: Andreas Reitan mottok årets hederspris under Prix Radio 2019. Nå ligger det igjen an til et skikkelig prisdryss for Nea Radio. Foto: Prix Radio

Nea Radio er med i hele seks kategorier når norsk radio skal feire seg selv i oktober.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 20.08.2020 kl 12:28

Hvert år kjemper radiokanaler fra hele landet om heder og ære under Prix Radio.

– Dette er jo fantastisk, konstaterer konstituert ansvarlig redaktør i Nea Radio, Per Magne Moan, etter at lista ble kjent torsdag.

– Vi er faktisk med i alle kategoriene vi har sent inn bidrag til, og det er virkelig over all forventning.

Anerkjennelse

Moan mener at hardt arbeid ligger bak Nea Radios suksess.

– Dette synes jeg er ordentlig artig og ikke minst fortjent. Vi har en fantastisk arbeidsstokk og jeg synes det er en stor anerkjennelse fra komiteen som nå nominerer alle våre seks innsendte bidrag. Dette er de gjeveste prisene for radio i Norge og det skal vi ta til oss.

Stadig stigende lyttertall

Nea Radio opplever en enorm økning i lyttertall, en trend som har pågått i mange år.

– Vi fikk nettopp en ny oversikt over tallene og det er ikke annet å si enn at dette også er utrolig artig, sier Moan, som ikke vil gå ut med de nye tallene på dette tidspunktet.

– Det tar vi ved en senere anledning. I dag skal vi bare feire at vi får denne anerkjennelsen fra våre kolleger i eteren. Det at våren har vært tøff for alle, også for norske medier, gjør dette ekstra godt, sier Per Magne Moan.

Nea Radio er nominert i følgende kategorier:

Årets radiokanal

Årets lokalradio

Årets morgenshow - Trønderfrokost med Baard Danielsen

Årets lokale radioprogram - Floka med Per Magne Moan

Årets innslag - Sommerpatruljen

Årets faktabaserte podcast - Historiefortelleren med Hans Olav Løkken og Andreas Reitan.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...