Nea Radio

Dugnad:

Nea Radio arranger Digitalfestival

Deltar under Digitalfestivalen: Lena Haarberg er en av artistene som spiller under Nea Radios Digitalfestival. Foto: Privat

Koronapandemien har ført til store utfordringer i flere bransjer. Både musikk - og mediebransjen er hardt rammet.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 03.04.2020 kl 09:03

Lørdag den 4. april arrangerer vi Nea Radios Digitalfestival. Dette blir en firetimers direktesending på radio og nett-tv, med mange artister i studio. De eventuelle inntektene fra dette vil bli delt mellom Nea Radio og artistene som bidrar.

Musikkbransjen lider krafitg som følge av koronapandemien, det samme gjør mediebransjen som sliter med manglende annonseinntekter i denne tiden.

Artistslipp hver dag

For å forhindre smittefare har vi satt en begrensning på at vi maksimalt kan ta i mot de som kan stille som trio, slik at vi kan holde oss innenfor kravene og kun være fem personer i rommet samtidig.

Følgende artister blir med under lørdagens Digitalfestival: Lena Haarberg, Arne & Simen fra Beist, Chand Torsvik, Vindstad, Kent Aune, Petter Wavold, Thomas Taylor og Stig Nergård. I tillegg skal komiker Hroar Wold Nordhaug bidra.

Programlederne Runar Kjøsen og Baard Danielsen fra Nea Radio lover god stemning.

- Vi skal gjøre så godt vi kan for å gi seere og lyttere god underholdning gjennom disse fire timene, og håper mange møter opp på våre nettsider denne lørdagen, sier Kjøsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...