Nea Radio

Nasjonalt nivå i Selbuhallen

Kristian Aftret Haave alene med Holmestrands meget habile keeper. Foto: Per-Erik Ofstad

Håndball: Historiens første guttekamper i Bringserien ble spilt i Selbuhallen

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.02.2019 kl 01:18

Søndag var Selbu for første gang vertskap for tre oppgjør i Bringserien for gutter. Årets gyldne årgang av G16-spillere er de første guttespillerne som har klart mesterstykket å kvalifisere seg for den nasjonale serien. Bringserien er forbeholdt de beste lagene på landsbasis, og denne helga kom Steinkjer og Holmestrand til Selbuhallen.

Kamper i Selbuhallen 03.02.19

Selbu - Steinkjer: 24-27
Steinkjer - Holmestrand: 27-34
Holmestrand - Selbu: 23-19

Åpnet med ergerlig tap

Første kamp mot tabelljumbo Steinkjer endte med tremålstap. - Vi henger greit med de, men vi får en liten periode i andreomgang hvor de går fra oss med fem-seks mål. Når vi kom oss til hektene igjen så ble det tøft å hente inn ledelsen. Det sa Kristian Aftret Haave, som ikke la skjul på at Selbu på papiret nok var favoritter før kampstart.

Holder nivået

Søndagens andre kamp for Selbu var forholdsvis jevnspilt, men gjestene fra Holmestrand dro fra midtvegs. Etter ferdigspilt kamp viste kampuret 19-23 i favør Holmestrand. - Vi møtte et godt lag med gode enkeltspillere. Vi merker godt når vi møter en landslagsspiller. Han kan gå opp på 11-12 meter og prikke ballen i krysset. Haave kunne etter kampen konstatere med at Selbu hadde spilte jevnt med både Steinkjer og Holmestrand, men at poengene ikke ble igjen i Selbu denne gangen. Likevel, var det flere lyspunkter å bygge videre på.

Frank Lysø og Gretha Røset med velvalgte ord under timeout. Foto: Per-Erik Ofstad

Proffere hverdag

Det hersker liten tvil om at Selbu på guttesiden har klart å skape et meget utviklende miljø. Mye god matching mot landets beste lag i kombinasjon med en god treningshverdag har gjort at både enkeltspillere og kollektivet har tatt store steg. Rammen rundt kampene i Bringserien er også noe proffere, og publikumsoppmøtet noe større. Haave var blant spillerne som satte stor pris på støtten fra de mange tilskuerne. - Det var artig å få skikkelig støtte fra publikum. Det gir en ekstra glede å score når det er så mange som jubler.

Tabell: Bringserien G16 avd. 02 Foto: Skjermdump - Norges Håndballforbund

Kristian Aftret Haave fra Selbu G16

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...