Nea Radio

Nasjonale anbefalinger i regjeringens gjenåpningsplan gjelder i Røros nå

Foto: Røros kommune

Kriseledelsen har besluttet at man følger regjeringens gjenåpningsplan og de nasjonale anbefalinger fullt ut fra fredag 4. juni.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I en pressemelding fra Røros kommune fredag, heter det at alle virksomheter skal legge til rette for smittevernfaglig forsvarlig drift etter covid-19-forskriften, som å tilrettelegge for minst 1 meters avstand, rutiner for god hygiene med mer.

Smitteverntiltak jf. egne bransjeveiledere. Det betyr også at bransjene følger de munnbindråd som ligger i respektive bransjeveiledere. Det er viktig at virksomhetene følger med på bransjeveilederne da disse oppdateres i tråd med endringer i gjenåpningsplanen.

Skoler og barnehager driftes på gult nivå ut skoleåret. Dette er på grunn av ustabil smittesituasjon i Trøndelag. Vurderingen er gjort i tråd med gjenåpningsplanen. Fra 21. juni går vi over på grønt nivå. Foreldre og foresatte vil få informasjon direkte.

Besøksregler ved våre sykehjem og omsorgsboliger er også oppdatert i tråd med nasjonale rådene som gjelder nå.

Vi takker alle for den gode felles innsatsen for å slå ned utbruddet i regionen vår, og ser fram til mange fine sommerdager – helst uten smitte.

Husk å ta gode smittevernvalg i hverdagen

- Hold deg hjemme når du er syk

- Ha rene hender og hold 1 meter avstand til andre

- Test deg ved minste mistanke om smitte

- Er du student som skal hjem til sommeren, ta en test etter hjemkomst

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...