ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Bieber-feber i Trondheim:

Nærmere 40 tusen billetter revet bort

- Trondheim kommer til å bli satt på hode

Kristian Digre: – Vi legger ut 40.000 billetter. Det er den største konserten i Trondheim ever. Foto: Skjermbilde fra GIPHY.

Fredag klokken 10 ble billettene til Justin Biebers konsert i Trondheim neste år lagt ut. Kun noen timer etterpå var nærmere alle de 40 tusen billettene revet bort.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 19.11.2021 kl 14:22

Personer fra over hele verden satt fredag klokken 10 klare foran skjermen, i håp om å skaffe seg billetter til Justin Biebers konsert i Trondheim 7. august neste år. Ifølge TV 2, var det over 5800 i kø ett minutt etter billettsalget åpnet, og flere ble det i tiden som fulgte.

- Det har vært helt hinsides, det har vært en helt ellevill interesse.

Det sier Kim Aasli i Livesentralen, som sammen med All Things Live arrangerer Bieber-konserten i Trondheim neste år.

Revet bort

Når det ordinære salget av billetter åpnet fredag klokken 10, tok det ikke lang tid før billettene ble revet bort. Konserten i Trondheim er en av i alt fire konserter Bieber holder neste år i Europa i forbindelse med turneen «Justice World Tour». Dette har gjort at fans fra hele verden har forsøkt å få tak i billetter til konserten i Trondheim.

- Det har gått så fort, golden circle billettene var ute på null komma niks, så vi merker en helt enorm interesse. Vi har solgt billetter til hele Europa, det kommer folk fra USA for å se Justin Bieber i Trondheim. Masse til Sverige og Danmark, Tyskland, Nederland, Belgia, så Trondheim kommer til å bli satt på hode.

Aasli opplyser til Nea Radio at over 90 prosent av billettene er solgt, men at det fortsatt er en mulighet for å sikre seg billetter til konserten.

Fullbooket allerede

27-åringen fra Cananda er en av verdens mest kjente artister, og slo gjennom som artist allerede når han var 13 år. Siden den gang har han holdt konserter rundt over hele verden, og solgt over 70 millioner album.

Interessen rundt konserten nyter også reiselivet i Trondheim godt av. Like før intervju gjorde Aasli et søk på å finne overnatting når konserten finner sted, noe som ikke var spesielt enkelt.

- Det nærmeste vi fant akkurat nå var vel et annet ute, så det er klart at folk har hivet seg rundt. Hele Trondheim kommer til å nye godt av det her. For byens hoteller, restauranter, barer, nattklubber, så er det her en gavepakke av de sjeldne, sier Aasli.

Hør hele intervjuet med Kim Aasli i lydfilen under.

ANNONSE