Nea Radio

Nærmer seg startsskuddet

Stemning: Onsdag fikk blant annet administrerende banksjef i Hegra Sparebank, Arne Martin Laukvik (i front), teste skyteferdighetene på innendørsbanen i Lånkehallen. Foto: Anne Gundersen

Landsskytterstevnet 2018 smeller snart igang. Onsdag samlet hovedkomiteen samarbeidspartnere til blant annet innendørsskyting i Lånkehallen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Onsdag kveld samlet samarbeidspartnere og arrangører for Landsskytterstevnet 2018 seg i Lånkehallen på Stjørdal for litt informasjon, en letthjertet skytekonkurranse og ikke minst smakebiter på all den lekre maten som skal serveres under det som er Norges største idrettsarrangement.

– Nå er det ikke lenge til vi er over i gjennomføringsfasen, sier sponsoransvarlig Lisbeth Gederaas.

Saken fortsetter under lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Folksomt

Det er ikke rent få mennesker som ventes å innta Stjørdal under Landsskytterstevnet som foregår mellom 3. og 10. august.

– Ferske prognoser fra Førde, som hadde arrangementet i fjor, viser av vi kan vente oss 1,6 personer per påmeldte skytter. Det er stipulert med 6000 skyttere og det betyr mellom og 15 000 og 20 0000 tilreisende, forteller Gederaas. Hun er ikke bekymret for uforutsette hendelser.

– Enkelthendelser vil vi måtte regne med, men slik hovedkomiteen er satt sammen er vi handlekraftige og vil være i stand til å håndtere ting som måtte oppstå.

Skyting

I kjelleren på Lånkehallen smeller det godt fra skytebanen hvor sponsorer og samarbeidspartnere har fått muligheten til å teste egne skyteferdigheter i forkant av det som er Norges største idrettsarrangement.

– Vi valgte å finne på noe litt annerledes i dag. Mange av de involverte er ikke skyttere, så hvorfor ikke la dem få prøve seg, smiler Gederaas.

Lekre retter

Marias kjøkken skal stå for maten under LS 2018 og under infomøtet fikk deltakerne en smakebit på hva de kan vente seg under folkefesten. Samarbeidspartnere Meråker Kjøtt og Coop skal sørge for at Maria har tilgang på råvarer og begge bedriftene var representerte i Lånkehallen onsdag kveld.

– Vi skal levere rundt 12 tonn råvarer, så dette blir spennende, sier Per Johan Pedersen i Meråker Kjøtt.

– Dette er en fantastisk arena for oss når det gjelder å profilere produktene våre, så dette kunne vi ikke si nei til. Også Magne Bjørkli fra Coop ser Landsskytterstevnet som en mulighet.

– I tillegg til at det er en mulighet for eksponering, er det for oss, som en av landets største leverandører, nærmest en selvfølge å bidra, sier han.

Ordførerduell

Også varaordfører i Stjørdal, Ole Hermod Sandvik, var tilstede under samlingen i Lånkehallen, ikke bare som kommunens representant, men også på arrangørsiden.

– Den 4. august skal det være ordfører duell og jeg har en finger med i spillet for å få det på plass, sier Sandvik.

– Vi har sendt ut invitasjon til 48 personer, inkludert ordførere, fylkesordfører, fylkesrådmann og fylkesmann. 32 har sagt ja, så dette kan bli spennende, mener Ole Hermod Sandvik.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...