ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Rørosmartnan:

Næringsministeren åpner Rørosmartnan 2020

Næringsministeren åpner Rørosmartnan 2020. Foto: Marit Langseth

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen har takket ja til invitasjonen om å forestå den offisielle åpningen av den 167. Rørosmartnan tirsdag 18. februar 2020.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Regjeringa har tidligere i år lagt fram en strategi som skal bidra til et bedre samarbeid mellom aktører på tvers av bransjer for å styrke Norge som kulturdestinasjon.

- På Røros har vi kultur for samarbeid, og det er selve fundamentet i Rørosmartnan. Arrangementet er en sterk merkevare og identitetsskaper som gir økt verdiskaping og positive ringvirkninger for næringslivet på Røros og i hele regionen, heter det i ei pressemelding fra Rørosmartnan.

- Det er derfor ekstra gledelig at næringsministeren vil holde åpningstalen på av et av landets mest kjente vintermarkeder den 18. februar neste år, sier martnasgeneral Lillian Sandnes. - Det gir oss en ypperlig anledning til å vise hva vi har fått til gjennom å utvikle samarbeid og unne hverandre suksess, og ikke minst får vi muligheten til å diskutere utfordringer og rammevilkår for opplevelsesnæringa og et bærekraftig reiseliv på Røros i åra framover.

Storfornøyd: Martnasgeneral Lillian Sandnes. Foto: Anne Gundersen

ANNONSE