ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Næringskonferanse i Storstuggu.

Storstuggu på Røros. Foto: Nils Kåre Nesvold

Arrangementet er utsolgt, men alle kan følge det via webstream.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 02.11.2020 kl 13:05

ANNONSE
Annonse

Tirsdag inviterer RørosBanken til næringskonferanse i Storstuggu. Arrangementet har fått navnet “Samspill” og banken ønsker med dette å skape en årlig arena med fokus på nettopp samspill, vekst og innovasjon - både i privat og offentlig sektor.

Markeds- og salgsleder i banken, Ingrid Svendsen, sier at året 2020 har gitt oss både ufordringer og nye muligheter for samspill og samarbeid og at årets tema er kanskje viktigere enn noen sinne.

På grunn av situasjonen med Covid-19 er det bare 100 plasser i Storstuggu, og disse er utsolgt for lenge siden. Men Svendsen sier at den som vil kan følge arrangementet på webstream.

Klikk her for å se streamen.

Ingrid Svendsen trekker frem sjeføkonom i Eikagruppen, Jan Ludvig Andreassen, som en av foredragsholderne. Han skal snakke om rentens 700-årige ferd til negativt lende.

Kristin Bendixvold, daglig leder i Rørosmat og påtroppende leder i Rørosregionens Næringshage, er en annen av foredragsholderne. Hun skal snakke om hvordan samarbeid og samhandling kan bidra til utvikling av det lokale næringslivet.

Hør intervju med Ingrid Svendsen her:

Nøkkelord

ANNONSE