Nea Radio

Selbu:

Nå starter vaksineringen

Koronavaksine: Nå kommer de første 15 dosene med koronavaksine til Selbu, og beboere ved sykehjemmet blir vaksinert denne uken. Foto: FHI

Førstkommende tirsdag kommer de første vaksinene mot covid-19 til Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2021 kl 16:01

Tirsdag 5. januar kommer de første vaksinene mot covid-19 til Selbu. Det bekreftes i en pressemelding fra ordfører Ole Morten Balstad.

I første omgang kommer 15 doser til Selbu.

Kommunedirektør Stig Roald Amundsen forteller at disse er planlagt satt i løpet av få dager.

– Vi har planlagt å sette disse på torsdag, fordi de må brukes innen fem dager etter mottak, sier han.

Bekrefter: Kommunedirektør i Selbu, Stig Roald Amundsen forteller at de første 15 dosene kommer til bygda på tirsdag og at disse vil bli satt på torsdag. Foto: Anne Slind

Flere doser neste uke

Kommunen har også fått varsel om at de vil få et tilsvarende antall vaksiner neste uke.

– Vi har fått varsel om at det kommer 15 doser til i neste uke. Det er det vi vet om, så langt, sier Amundsen

Når det kommer flere doser enn disse 30 som så langt er planlagt er noe usikkert.

– Det store antallet venter vi kanskje ikke før flere vaksiner har blitt godkjent. Men vi har et håp om at det blir økning i antall doser utover, avslutter kommunedirektøren.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...