Annonse
Nea Radio

Nå starter arbeidet med nye Vikhammer ungdomsskole og kulturarena

Foto: Malvik kommune

Malvik kommune og Backe Trondheim signerte før ferien kontrakt på prosjektet og snart settes spaden i jorda for Vikhammers nye ungdomsskole og kulturarena.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Den nye skolen blir i overkant av 7 000 kvadratmeter, og inneholder skolefasiliteter, kulturarena, ungdomshus og kulturskole.

I tillegg skal det etableres en ny kunstgressbane på tomta, og deler Vikhammeråsvegen skal utbedres med ny teknisk infrastruktur og fortau på begge sider.

Fra 1. september vil arealet rundt Viksletta gressbane stenges av for å starte med forberedende arbeider. Dette omfatter blant annet sanering av eksisterende fotballbane og løpebane, fjerning av gjerder og hekker, samt etablering av område for brakkerigg.

 
- Vi ser fram til å overlevere den nye skolen til innbyggerne på Vikhammer, og håper på et godt samarbeid mellom alle parter underveis i byggeprosessen. Offisiell byggestart er satt til onsdag 15. september. Da skal første spadetak tas, noe som selvsagt vil bli behørig feiret, sier kommunen i en pressemelding.

Nøkkelord