Nea Radio

Bretter ut om sitt forhold til RBK:

Nå skal de prate om fotball på radio

Prater om fotball: Tommy Opdal og Kent Aune er aktuelle med sin podcast om Rosenborg og miljøet rundt. Nå kommer de også på radio. Foto: Rotsekk

Tommy Opdal og Kent Aune har vært ivrige Rosenborg-supportere i mange år. Nå er de i gang med den nye podcasten Rotsekk.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Det er en fotball-podcast om Rosenborg Ballklubb og miljøet rundt, sier Kent Aune.

Sammen med kompisen Tommy Opdal er de nå godt i gang med sin nye podcast Rotsekk. Begge to syns at det som skjer i og rundt Rosenborg er fascinerende.

- Vi er begge ihuga supportere og lever, puster og blør svart og hvitt. Så vi er fascinert over laget, men også det store miljøet rundt, sier Opdal.

En drøm

Tommy forteller at han lenge hadde hatt en drøm om å lage en podcast. Og mimrer tilbake til tiden da han og Kent reiste til Trondheim fra Namsos, og var på hjemmekampene på Lerkendal.

Siden den gang har de begge flyttet til Trondheim. Noe som gjør at de enda lettere kan dra på både treninger og kamper. Og de har meninger om mangt og meget i miljøet rundt sin høyt elskede klubb.

- Egentlig kunne vi bare satt på opptak når vi prater sammen til vanlig, sier Kent.

God respons

De forteller at podcasten har fått god respons etter de første tre episodene, og at den også går hjem til de som ikke liker fotball.

- Vi når ut ganske bredt, fordi vi tar opp brede saker og bruker mye humor, forteller Tommy.

Førstkommende uke blir Rotsekk til radio, da de får sin debut på Nea Radio neste mandag.

- Det første vi tenker om det er at vi må tone ned språkbruken litt, ellers blir det fantastisk moro å bli en del av Nea Radio, avslutter Aune.

Den første radio-vennlige utgaven av Rotsekk hører du på Nea Radio mandag 16. november, klokken 22.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...