Nea Radio

Opp med premiene, ned med prisene:

Nå satses det enda mer på radiobingo

Bingosjef: Med 100 000 kroner i jackpoten, lover Nea Radios daglig leder og bingosjef, Stian Elverum, svært så spennende tirsdagskvelder framover! Foto: Arkiv

Nea Radio satser enda mer på radiobingo denne sommeren, nå blir premiene høyere og blokkprisene lavere - og ikke minst enda enklere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.07.2020 kl 19:36

- Vi samler alt til en komplett bingopakke, som betyr fem doble omganger, alt inkludert til kun 220 kr, sier bingosjefen Stian Elverum og det er fortsatt mulig å kjøpe enkelblokk og løse enkle superbingoark. I tillegg økes premiene.

Minste premie er nå 500 kroner for enrekker og den største premien er på 10.000 kr.

- Etter det vi kjenner til er det landets høyeste enkeltpremie, sier Elverum.

Flere spillere siden korona

- Siden mars har våre lyttere og bingospillere virkelig stillt opp for oss ved å spille bingo, reklameinntektene falt brått da koronaen kom inn til landet i mars, men vi har takket være ivrige lyttere greid å komme opp og tilbake igjen, sier en takknemlig Elverum.

Mer bingo = mer radio

- Så nå kan vi for alvor satse, vi har allerede ansatt tre nye radiofolk som begynner utover sommeren/høsten og en fjerde er på veg inn. Alle skal jobbe for en enda bedre «verdens beste trønderradio», sier Elverum.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...