ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Opp med premiene, ned med prisene:

Nå satses det enda mer på radiobingo

Bingosjef: Med 100 000 kroner i jackpoten, lover Nea Radios daglig leder og bingosjef, Stian Elverum, svært så spennende tirsdagskvelder framover! Foto: Arkiv

Nea Radio satser enda mer på radiobingo denne sommeren, nå blir premiene høyere og blokkprisene lavere - og ikke minst enda enklere.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.07.2020 kl 19:36

ANNONSE
Annonse

- Vi samler alt til en komplett bingopakke, som betyr fem doble omganger, alt inkludert til kun 220 kr, sier bingosjefen Stian Elverum og det er fortsatt mulig å kjøpe enkelblokk og løse enkle superbingoark. I tillegg økes premiene.

Minste premie er nå 500 kroner for enrekker og den største premien er på 10.000 kr.

- Etter det vi kjenner til er det landets høyeste enkeltpremie, sier Elverum.

Flere spillere siden korona

- Siden mars har våre lyttere og bingospillere virkelig stillt opp for oss ved å spille bingo, reklameinntektene falt brått da koronaen kom inn til landet i mars, men vi har takket være ivrige lyttere greid å komme opp og tilbake igjen, sier en takknemlig Elverum.

Mer bingo = mer radio

- Så nå kan vi for alvor satse, vi har allerede ansatt tre nye radiofolk som begynner utover sommeren/høsten og en fjerde er på veg inn. Alle skal jobbe for en enda bedre «verdens beste trønderradio», sier Elverum.

Nøkkelord

ANNONSE