ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Forventer åpning av samfunnet:

- Nå kan vi ikke gå rundt å være redd lenger

Salgssjef ved Selbusjøen Hotel og Gjestegård, Terje Negård. Foto: Stian Elverum/Nea Radio

- Det er på tide å åpne samfunnet, nå har vi ventet lenge nok - og sjenkestoppen den må bort, sier salgssjef ved Selbusjøen Hotel og Gjestegård.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hotellet ved Selbusjøens bredd er spent på pressekonferansen som er berammet i kveld klokka 19.00. Ledelsen har klare forventninger om å få åpnet samfunnet igjen, om ikke annet så ihvertfall gradvis. - Som en start burde det vært anledning til å sjenke til midnatt, eksempelvis, sier salgssjef Terje Negård ved Selbusjøen Hotell og Gjestegård.

Ingen permitterte

De 24 ansatte ved hotellet har ikke vært permittert, blandt annet på grunn av kompensasjonsordningen staten har gitt. De ansatte har jobbet med andre oppgaver, opplæring, kurs, vedlikehold og lignende. - Hvis nedstegningen fortsetter forventer vi at denne ordningen fortsetter, sier Negård.

Bransjen kan smittevern

- Nå er vi drillet på smittevern i bransjen. Vi kan dette og vi har full kontroll på både avstandsregler, spriting, sporing og det som følger med, så alle skal føle seg trygge. For oss nå handler det om å kunne få åpnet igjen, vi må få igang aktiviteten, sier Negård.

Er positiv til coronapass

Hotellet er positive til bruk av coronapass og på spørsmål om hva som skjer med de som ikke har det svaret Negård at det er helt enkelt synd at de ikke kan komme inn. - Vi må alle ta ansvar nå, ta vaksinen slik at vi kan komme tilbake til livet. Vi må begynne å leve igjen, vi kan ikke gå rundt å være redd lenger, sier han.

Nøkkelord

ANNONSE