Nea Radio

Er du 85 år og eldre?

Nå får du vaksineres i Stjørdal

Klart for gruppevaksinering: Stjørdal kommune ber nå alle som er 85 år og eldre om å ta kontakt for å vaksinere seg. Foto: Henrik Einangshaug

Stjørdal kommune ønsker deg som er 85 år og eldre velkommen til vaksinasjon!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Stjørdal kommune er godt i gang med vaksinering mot Covid-19 infeksjon og vi ber deg som er i aldersgruppen 85+ om å kontakte oss. Er du i denne aldersgruppen kan du få vaksinert deg nå snart, og vi kommer til å sende ut informasjon på SMS løpende nå, skriver kommunen i en pressemelding.

Vi ber innbyggerne innstendig om å dele denne viktige informasjonen med personer i aldersgruppen 85+ fordi vi trenger hjelp for å være sikker på å nå alle snarest.

Vi forutsetter at pårørende bistår sine med å bestille time og å organisere transport til og fra vaksinasjonslokalet. Vi har ingen stor kapasitet for å hjelpe til med transport, men skulle det være noen som ikke har andre løsninger må dette taes opp med våre servicemedarbeidere på koronatelefonen. Vi skal gjøre så godt vi kan for å hjelpe deg.

Vaksineringen finner sted i tidligere Hegra barneskole ved Ljosheim. Vaksinasjonsteamet står klar for deg og vi benytter anledningen til å takke alle som bidrar til å få gjennomført dette på en god måte!

De som er 85 år og eldre vil få en sms fra kommunen med følgende tekst:

Dette er en melding fra Vaksinasjonsteamet i Stjørdal kommune. Du mottar denne meldingen for at du er i aldersgruppa 85+ og det er din tur å få tilbud om vaksine mot Covid-19 infeksjon. Har du allerede fått vaksinen, se bort fra denne meldingen. Ønsker du vaksine, så ring Koronatelefonen 47781754 å bestill deg time. Telefonen er åpen fra kl 09.00-11.00 alle hverdager.

Antall doser og planen videre

Vi har denne uken 246 doser og noen av dem skal brukes som dose nr. 2. Vi mener å være ferdige med de i aldersgruppen 85 og eldre innen utgangen av uke 6, hvis vi får raskt kontakt med de det gjelder. Vi har ingen opplysninger fra sentralt hold nå om hva vi får av vaksinasjonsdoser videre fremover, men vi vet at nye doser kommer tidligst i uke 7.

Vi kan forsikre befolkningen om at vi står 100% klare til å vaksinere i stort tempo etter hvert som vi får flere doser fremover. Vær du trygg !

Så til slutt – vi håper du velger å vaksinere deg og vi ønsker deg hjertelig velkommen til gamle Hegra Barneskole.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...