ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Nå kan du abonnere på en forlengelse av livet

ARTI-ABONNEMENT: Humorgruppa Kveli Rånes Bremseth lanserer abonnement på latter. Harald Morten Bremseth, Sigmund Kveli og Arnt Egil Rånes. Foto: Line Berre

Mange har gjennom pandemien savnet det å kunne dra på kulturarrangement. Nå tester Kveli Rånes Bremseth ut en ny løsning for å forlenge livet til folk, nemlig å kunne underholde de digitalt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 23.02.2022 kl 15:27

ANNONSE
Annonse

De to siste årenes til tider strenge og inngripende smitterestriksjoner har gjort at flere i kulturbransjen har ligget med brukket rygg. Mange innen kulturbransjen har derimot gjort alt de kan for å tenke kreativt og nytt.

I en pressemelding onsdag formiddag, informerer humorgruppa Kveli Rånes Bremseth, at de nå går ytterligere steg digitalt.

En arti forlengelse av livet

Den trønderske humorgruppa består av Arnt Egil Rånes, Harald Morten Bremseth og Sigmund Kveli. De har gjennom pandemien testet ut stadig nye måter for å nå sitt publikum, ettersom de strenge smitterestriksjonene har gjort det umulig å drive som normalt.

En rekke kunstnere og artister over hele verden bruker i dag en anerkjente plattformen Patreon, en plattform hvor man kan abonnere på en tjeneste.

- Vi ble oppmerksomme på denne muligheten gjennom «Jegerpodden», som er en namdalsk podcast-suksess. Mennene bak denne, John Petter Mellingen og Jon Inge Vik har gode erfaringer med denne løsningen, forteller Arnt Egil Rånes.

Arnt Egil Rånes (til venstre) sier det var en namdals podcast-suksess som gjorde de oppmerksomme på denne muligheten. Foto: Line Berre


Det sies at en god latter forlenger livet, noe humorgruppen ønsker å tilby gjennom plattformen.
Gruppen tilbyr i alt tre typer abonnement, hvorav samtlige gir tilgang til en serie kalt "Arti-snutter". Humorgruppen opplyser at de vil publisere en ny episode hver fredag, som de som abonnerer får se. I tillegg lokker gruppen ble en spesiallaget videohilsen til gull-abonnementene.

- KRB ønsker å teste ut interessen i en periode, og dersom mange nok abonnenter melder seg, så håper de at det kan bli ett permanent tilbud fra gruppa. En av nyvinningene abonnentene får, er «Artisnutter», hver fredag legges det ut korte humorvideoer som sørger for god stemning inn mot helga, forteller Rånes avslutningsvis.

ANNONSE