Nea Radio

Nå er eiendommen solgt for 65 millioner.

Presentasjon av FIAS-tomta gjort av Gjøsvika AS. Nå har de kjøpt nabotomta. Foto: Gjøsvika AS

Gjøsvika AS har inngått avtale med Isola Holding AS om salg av Osloveien 38.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

– Salget gjelder hele eiendommen, inkludert bygg og omkringliggende tomt. Overtakelse av eiendommen blir 1. september, skriver partene i en pressemelding.

Isola har eid eiendommen siden dens ferdigstillelse i 2008.

Videre opplyser Isola Holding at bakgrunnen for salget er et ønske om frigjøring av likviditet for å øke finansiell handlefrihet og muliggjøre investeringer og videre industriell utvikling i alle deler av Isola-konsernet.

Vil forskjønne området

Gjøsvika AS med Henrik Raaden Slettum som styreleder ønsker med dette kjøpet å sikre lokalt eierskap til eiendommen og samtidig være en bidragsyter for å sikre utviklingen av fabrikken og de 77 arbeidsplassene som ligger på Røros.

– Kjøpet av eiendommen vil også gi en større mulighet til å forskjønne og utvikle området i samsvar med tilstøtende eiendom på den gamle Fias-tomta, legger de til.

Sikret leieavtale

Isola Holding eier vindus- og dørprodusenten Røros Dører og Vinduer. Selskapets produksjonsaktivitet, som foregår på nettopp denne eiendommen, vil ikke bli berørt av salget.

– Selskapet har inngått en langsiktig leieavtale med den nye eieren av bygget, en avtale med opsjon om forlengelse.

Videre i pressemeldinga meddeler Isola Holding at de er fornøyde med å ha funnet en lokal aktør til å kjøpe bygget.

– Videre utvikling av eiendommen krever lokal tilstedeværelse. Røros Dører og Vinduer er også tilfreds med at vi har funnet en lokal aktør som er opptatt av et langsiktig forhold til leietaker og en god dialog om framtidig utvikling av lokalene for industriformål, sier de videre i pressemeldingen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...