Nea Radio

Thomas Brøndbo legger ut på juleturné

– Nå er det tradisjon

Turné: Etter suksessen i fjor, legger Thomas Brøndbo med band nok en gang ut på juleturné. Foto: Anne Gundersen

Thomas Brøndbo gjentar suksessen fra i fjor og legger ut på juleturne. I år får hele 10 kirker besøk.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det nærmer seg jul og artister over hele landet legger ut på veien for å by på den gode stemningen. En av disse er Thomas Brøndbo.

– Det er andre året jeg gjør dette og det betyr at det er tradisjon, gjør det ikke?

– Vi er mange som drar på juleturné, men jeg tror det er plass til oss også.

Saken fortsetter under lydklippet

Dobler

I fjor besto turnéen av fem konsertert og i år er antallet doblet.

– Det var såpass godt besøkt og tilbakemeldingene var veldig fine. Derfor øker vi nå antall konserter. Thomas forteller at det meste av fylket får besøk.

– Det blir spennende å se om vi blir like godt mottatt i år som i fjor, men vi håper det.

Live-opptak

I dag, mandag, gir Thomas ut en flunkende ny låt.

– Håpets lyse stjerne har blitt sunget av unger i Namsos i mange år. Det var tidligere rektor ved Namsos barneskole, Olav Wien, som skrev sangen, og den har aldri blitt gitt ut før. Han forklarer at opptaket ble gjort under julekonserten i Kimen i fjor.

– Jeg var ikke helt klar over at det ble gjort opptak, men jeg syntes det ble såpass bra at jeg velger å gi det ut. Nå håper jeg at resten av Norge får like mye glede av Håpets lyse stjerne som vi i Namsos har hatt, avslutter han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...