Nea Radio

Hell RX 2021:

Nå er datoen klar

Fartsfest på Lånkebanen: I 2021 blir det en fartsfest over to dager med fart og spenning når VM-sirkuset kommer tilbake til Stjørdal. Her fra arrangementet i 2019. Foto: Jørn Konradsen

Nå er det klart når Rallycross In Hell skal arrangeres i 2021.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.12.2020 kl 14:24

Torsdag morgen fikk arrangøren av rallycrossfesten i Stjørdal vite hvilke datoer de skal arrangere løp på i 2021. Det betyr at det er klart for en fartsfylt helg på Lånkebanen fra 12. - 13. juni.

Gjennom de siste årene har klassen Supercars vært den desidert største i VM-sirkuset. Den har sendt stjerner som Andreas Bakkerud, Petter Solberg og Ken Block på flere runder rundt banen ved Frigården i Stjørdal. I 2021 kommer den tilbake og lager mer sirkus.

Kommer han?: Det er ennå usikkert hvilken klasse Andreas Bakkerud stiller i neste år. Men det skal nok mye til for at han ikke kommer til Lånkebanen. Foto: Jørn Konradsen

Nyvinningen kommer til Lånkebanen

På de to dagene som arrangøren har fått tildelt vil det bli kjøring i klassen Euro RX3, som tidligere var kjent som Super1600.

I tillegg kommer rallycrossens nyvinning til Lånkebanen når klassen FIA RX2e gjør sitt inntog i VM-sirkuset. Den helt nye klassen består utelukkende av elektriske biler, noe som har vært et omdiskutert tema i motorsportmiljøet de siste årene.

Nå gjør de altså sitt inntog, sammen med dyktige sjåfører når Stjørdal kommune igjen får vist seg som en stor arrangementskommune.

Nea Radio publiserte i få minutter en artikkel hvor vi kunne fortelle at den største klassen i rallycross-VM ikke kommer til Lånkebanen. Etter å ha fått tilsendt FIAs offisielle kalender viser det seg at dette ikke stemmer.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...