Annonse
Nea Radio

Hell RX 2021:

Nå er datoen klar

Fartsfest på Lånkebanen: I 2021 blir det en fartsfest over to dager med fart og spenning når VM-sirkuset kommer tilbake til Stjørdal. Her fra arrangementet i 2019. Foto: Jørn Konradsen

Nå er det klart når Rallycross In Hell skal arrangeres i 2021.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.12.2020 kl 14:24

Annonse

Torsdag morgen fikk arrangøren av rallycrossfesten i Stjørdal vite hvilke datoer de skal arrangere løp på i 2021. Det betyr at det er klart for en fartsfylt helg på Lånkebanen fra 12. - 13. juni.

Gjennom de siste årene har klassen Supercars vært den desidert største i VM-sirkuset. Den har sendt stjerner som Andreas Bakkerud, Petter Solberg og Ken Block på flere runder rundt banen ved Frigården i Stjørdal. I 2021 kommer den tilbake og lager mer sirkus.

Kommer han?: Det er ennå usikkert hvilken klasse Andreas Bakkerud stiller i neste år. Men det skal nok mye til for at han ikke kommer til Lånkebanen. Foto: Jørn Konradsen

Nyvinningen kommer til Lånkebanen

På de to dagene som arrangøren har fått tildelt vil det bli kjøring i klassen Euro RX3, som tidligere var kjent som Super1600.

I tillegg kommer rallycrossens nyvinning til Lånkebanen når klassen FIA RX2e gjør sitt inntog i VM-sirkuset. Den helt nye klassen består utelukkende av elektriske biler, noe som har vært et omdiskutert tema i motorsportmiljøet de siste årene.

Nå gjør de altså sitt inntog, sammen med dyktige sjåfører når Stjørdal kommune igjen får vist seg som en stor arrangementskommune.

Nea Radio publiserte i få minutter en artikkel hvor vi kunne fortelle at den største klassen i rallycross-VM ikke kommer til Lånkebanen. Etter å ha fått tilsendt FIAs offisielle kalender viser det seg at dette ikke stemmer.

Nøkkelord