Annonse
Nea Radio

Mer underholdning på E:

Nå blir det "gapskratt og voices"

Foto: Pressebilde

Etter revy-suksess med Stamnes, Hammer og Sivertsen, samt konserter med Charlotte Audestad og Trond Helge Johnsen er det 5.august duket for en Pub-kveld som byr på både gapskratt og musikk.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Torstein Fosmo er kjent fra mange forskjellig roller i Trøndersk kulturliv. Torstein kommer denne gangen som revy-artist. Han har et rikholdig repertoar, som 
blant annet inkluderer et nummer som ble prisbelønt under årets Gapskratt-festival i Tresfjord.

- De musikalske innslagene denne kvelden vil Henrik Fuglem og Pål André Weisethaunet stå for. Henrik er en erfaren ung mann som har deltatt både på Norske Talenter, MGPjr og The Voice. I tillegg har han samarbeidet med blant annet Åge Sten Nilsen og Knut Anders Sørum, sier daglig leder på E-laget, Tor Øystein Mebust.

Foto: Pressebilde

Foto: Pressebilde

Pål André er en allsidig musikker som har spilt forskjellige instrumenter i forskjellig band. Etter deltakelse på The Voice 2022 på TV2 er han kanskje mest kjent som vokalist.

- For anledningen blir både Henrik og Pål André akkompagnert av Henrik Løvø Aune og Siver Græsli. Ozgur og resten av gjengen på Bjørkhov kommer over på E for å servere øl og vin. Alle arrangement på E-laget har vært utsolgt, så det lønner seg å sikre seg billett raskt, sier Mebust.

Nøkkelord