Annonse
Nea Radio

Kommer langveis fra for å se «Optimist»:

Nå blir det ekstraforestillinger

Jahn Teigens låt "Klovn uten scene" avslutter første akt av musikalen "Optimist - Bli bra igjen". Foto: Øyvind Malum

Teaterforestillingen «Optimist - Bli bra igjen» går for fulle hus med Verdal Teaterlag. Nå blir det ekstraforestillinger.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.01.2023 kl 21:13

Annonse

Publikum kommer langveis fra for å få med seg musikalforestillingen «Optimist - Bli bra igjen» med Verdal Teaterlag. Den går for fulle hus i aulaen på Verdal videregående skole, og så langt har teaterlaget solgt ut fjorten forestillinger.

Kanonbra

Nå blir det ekstraforestillinger. Først la teaterlaget ut to forestillinger denne uka - fredag og søndag - billettene gikk fort unna og nå har de lagt ut to forestillinger til.

- Du verden, dette er kanonbra, sier leder for Verdal Teaterlag, Per Anders Folladal.

«Optimist - Bli bra igjen» er en musikal med musikken til Jahn Teigen, og som ble skrevet av Øystein Wiik og første gang framført på Chate Neuf i 2019. Arnulf Haga har skrevet om og bearbeidet manuset, trøndifisert det og lagt det meste av handlingen til St. Olavs hospital.

- Vi har truffet veldig bra på Teigen-musikken. Orkesteret imponerer og det er sterke solist-prestasjoner. Haga har lyktes godt med å skrive om manuset, og Øystein Wiik - som har originalmanuset - var over seg av begeistring og har lyst til å se forestillingen enda en gang, fortsetter Folladal.

* Les også: Et forrykende show

Spleis for sykehusklovnene

Regissør Arnulf Haga forteller at folk kommer langveis fra for å se forestillingen til Verdal Teaterlag.

- Folk er særdeles fornøyd. Noen sier det er makeløst og stort, og publikum er ekstremt positive. Dette har vi jobba med lenge, og vi har nok langt på vei lyktes. Det er veldig bra, altså, sier Haga.


Parallellt med forestillingene kjører Teaterlaget en Spleis; en innsamling til sykehusklovnene i Trøndelag.

- Så langt har vi fått inn 25.000,- og det er kjempebra. De som vil være med å spleise kan søke opp innsamlingen på Spleis.no og det finnes også informasjon om dette på forestillingen. Sier teaterlagsleder Folladal.

Hør hele intervjuet med Per Anders Folladal her:

Hør hele intervjuet med regissør Arnulf Haga her:

Nøkkelord