Nea Radio

Stjørdals-Blink tapte kamp med profil-kontrovers

Robin Utseth Bjørnholm-Jatta sammen med stopperkollega Vegard Fiske får bryne seg på Marcus Pedersen. Foto: Henrik Einangshaug/Arkiv

Hverken Stjørdals-Blink eller Ranheim klarte å fortsette i det gode sporet fra midtukas kamp.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.08.2020 kl 20:45

Bare tre dager etter den knallsterke seieren bort mot KFUM Oslo ventet en ny tøff batalje for Stjørdals-Blink. HamKam med Marcus Pedersen i spissen og Kjetil Rekdal ved roret står på motsatt side på MUS Stadion Sandskogan.

Blink var nærmest
Hjemmelaget tok initiativet fra start mot den gamle storheten Toppscorer Lillebo er fortsatt ute, men heldigvis viser ikke Kartum noen tegn til at hans kalas-form er i ferd med å falme. Blink hadde de største mulighetene det første kvarteret, uten å dominere. Det var ikke det samme intensive press-spillet som vi så i forrige hjemmekamp mot Åsane.

Marcus Pedersen i begivenhetenes sentrum
Meget anvendelige Robin Bjørnholm-Jatta og Vegard Fiske var involvert i den store kampen i kampen mot ligaens mest profilerte spiller, Marcus Pedersen. Spissen fikk ikke satt sitt preg på kampen i førsteomgang, og var tydelig frustrert. Etterslenger, banens tydeligste kroppsspråk og melding mot det meste av omgivelser var noe av det vi fikk servert de første 45.

Sendte bortelaget i ledelsen
Litt stjernenykker fra den kanten overrasker vel ingen. Spissen kunne fått en tidlig dusj etter en særdeles oransje takling på Frenderup før hvilen. Men, stjernespissen fikk bli ute på kunstgresset og viste seg fra en bedre side i andreomgang. Fire minutter ut i omgangen dukket han opp som en "fox in the box", og tappet inn en scoring.

Slet mot etablert med en rotasjonspreget XI
For hjemmelaget var det ikke mye som fungerte etter scoringen. Gjestene hadde langt bedre kontroll etter scoringen, og et etterhvert rotasjonspreget hjemmelag evnet ikke å løse opp i et kompakt bortelag. En suser i metallet fra 25 meter var det nærmeste Blink kom.

Ny dommerkontrovers
HamKam burde strengt tatt avsluttet kampen med ti mann etter nok en ettersleng fra Pedersen som burde kvalifisert til hans andre gule kort med kvarteret igjen. På overtid fikk han riktignok sitt andre gule, men han burde vært av banen tidligere. Kortet dro han på seg etter at han noe urutinert spilte bort ballen ved et kast til Blink. En klassisk Pedersen-kamp med scoring, stjernenykker, utvisning og litt godt gammeldags "shithousery".

Med fem minutter igjen av ordinær tid ropte også Blink på straffe to ganger, men de fikk ikke gehør fra kveldens kampleder.

Vikvang ikke fornøyd med egen prestasjon - legger ikke noe på dommeren
- Det var en situasjon i førsteomgang hvor spissen deres kommer litt tøft inn i keeperen vår, men det ble et gult kort. Utover det synes jeg dommeren gjør en god prestasjon. Det er en vurderingssak akkurat på den situasjonen, men det bruker ikke jeg noe mer energi på. I dag så er det vår egen prestasjon som ikke er god nok, sier Roar Vikvang.

- Vi greier ikke å utnytte mulighetene i førsteomgang, også setter vi oss selv i en vanskelig situasjon når vi havner under 0-1. De har nesten ikke målsjanser i løpet av 90 minutter, det er vi som styrer, men det glipper én gang. De kommer rundt på venstrekanten og Marcus Pedersen er jo som gjedda i sivet. Så når mulighetene dukker opp så er han der for å sette den i mål. Han er en klassespiss, men jeg synes vi temmer han ganske bra. Det glipper én gang, og det var nok, forteller Vikvang.

Ranheim med overraskende tap
Ranheim tok imot KFUM på Extra Arena i fjæra. Der endte det noe overraskende 0-1 til gjestene fra Oslo. Ranheim som har sett meget bra ut må være skuffet med resultatet. Målet fra Håkon Stavrum er omdiskutert. Mange vil nok mene at målet aldri burde blitt stående.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...