Nea Radio

Nå åpner også tydalsløypene

Kobler seg på Gauldalsløypa.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag 26. januar åpner snøscooterløypene på Stugudal.

– Det er noen forandringer fra tidligere år så folk bes om å sette seg godt inn i hvilke løyper som er åpne og hvilke regler som gjelder.
Nå blir det endelig mulighet for våre naboer i Holtålen å kjøre snøscooter over kommunegrensa og ned til Stugudal når de også gjenåpner Gauldalsløypa, Erik Kirkvold fra Tydal Snøscooterklubb.

For å kjøre på løypene i Tydal kommune må du betale løypeavgift. Dette kan du som tidligere gjøre hos ulike utsalgssteder i kommunen og på iNatur.no.

Ny app

Nytt av året er at grunneierlaget har inngått en avtale med utviklerne av mobilappen GoMap. Den kan alle laste ned og der vil brukerne få et oversiktlig kart over løyper, informasjon om hvilke løyper som er åpne og muligheter for å kjøpe løypekort og fiskekort.

Applikasjonen har også en gps-funksjon for de som ønsker, slik at man til en hver tid ser hvor man er i løypa.

Kirkvold sier at appen er et kjekt hjelpemiddel, men at man må fortsatt huske de viktige forhåndsreglene før turen starter, selv på korte turer.

Kjør forsiktig

Han sier at fjellvettreglene gjelder i høyeste grad også på scootersetet.

– Klubben vil hele tiden fordre å ha et godt og trygt løypenett tilgjengelig, men alle er ansvarlige selv for at turen skal bli så trygg som mulig. Det kan fort legge seg snøfonner som kan være vanskelig å se og enkelte steder kan det også være overvann på sjøer, sier Kirkvold.

På Tydal Snøscooterklubb sine facebooksider får du også hele tiden siste oppdatering på løypenettet, samt linker til kjøp av medlemskap og sesongkort med medlemsrabatt.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...