Annonse
Nea Radio

Nidaros Blues

Mr. Blues Reidar Larsen – årets festivalartist

Mr. Blues: Reidar Larsen er årets festivalartist under Nidaros Blues. Foto: Geir Christensen

I 2020 fyller Reidar 65 år – og i tillegg feirer han 50 år som artist! Derfor er det helt på sin plass, og velfortjent til tusen, at Reidar blir hyllet og utnevnt til Årets Festivalartist på Nidaros Blues 2020!

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Våre kriterier når vi velger ut årets festivalartist er følgende:

Årets Festivalartist skal være en utøver som gjennom lang tid har bidratt til å formidle og å fremme blues og beslektet musikk til publikum både gjennom livemusikk og på andre måter.

Årets Festivalartist skal være en person som er en positiv bidragsyter i bluesmiljøet, et menneske som byr på seg selv og deler av sine erfaringer.

Årets Festivalartist står på flere ben og kan opptre i flere typer settinger på Nidaros Blues. Solo, duo, med band, eller som gjest hos andre artister.

Årets Festivalartist på Nidaros Blues skal være et positivt og likandes menneske.

Reidar Larsen oppfyller alle disse kravene i fullt monn. På Nidaros Blues vil vi få møte Reidar i flere settinger. Han blir gjest i Lyttekroken til Øyvind Rønning, han blir å høre som soloartist, i duo/trio, og ikke minst med stort band. Sammen med Reidar har vi blitt enige om at jubileet hans skal feires skikkelig, så på hovedkonserten blir det også blåserekke.

Nøkkelord