Nea Radio

Motocross:

Motorhelg i Haltdalen

Foto: Ola Dragmyrhaug

NMK Gaula med nok et vellykket arrangement.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2020 kl 19:24

I helga har det vært arrangert midt-norsk mesterskap i motocross, i Haltdalen.

Lørdag var det de yngste kjørerne som var i ilden. En bevis på at dette er en utfordrende idrett fikk man se da en av utøverne, en 14 åring, skadet seg og ble fraktet til St. Olavs med luftambulanse. Politiet opplyser at 14 åringen skal være utenfor livsfare og at det skal være snakk om mulig lårbrudd og skader i en albue.

Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser og melder at det opprettes undersøkelsessak på forholdet.

Foto: Ola Dragmyrhaug

Stor innsats fra mange

Nea Radio var på arrengementet før ulykken og fikk en prat med løpsleder Iselin Engen Gjærevold, fra arrangørklubben NMK Gaula Motorsport.

Hun skryter av sine kolleger som nok en gang klarer å få til et så stort arrangement.

Foto: Ola Dragmyrhaug

– Vi har gjort en kjempeinnsats før arrangementet begynner, så når helga kommer så er vi litt lettet da vi føler at vi har fått til alt det vi skulle, sier hun.

I forkant av stevnet så har banen blitt ombygd og har nå fått forhøyet status til C-bane, noe som tilfredsstiller kravene for løp uten nasjonal status.

Corona

På grunn av virussitiasjonen var man nødt til å dele opp stevnet. Dette medførte at juniorene, som konkurrerte lørdag, måtte pakke sammen og reise hjem med sine team etter konkurransen, for å gi plass til seniorklassene som skulle i ilden søndag.

Også når det kom til publikum, så var det langt færre enn på tilsvarende stevne i fjor.

Foto: Ola Dragmyrhaug

Til tross for dette var det rimelig fullt opp av biler, motorsykler og folk, på det 14 dekar store depoet.

Hadde dette vært en normal sommer, så ville stevnet trukket enda flere utøvere og publikummere.

Gjærevold sier at vanligvis pleier Midt-Norsk å trekke folk også utenfra Trøndelag, men på grunn av Covid-19 så måtte arrangøren inn med begrensninger.

– Vi har nok hatt tilstander som under fjorårets arrangement og kanskje enda fler om det ikke hadde vært for Corona, sier løpslederen.

Se video fra stevnet til høyre.

Hør intervju med Iselin Gjærevold her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...