Nea Radio

Motocross i Haltdalen

Haltdalen Motorsportsenter Foto: Per Magne Moan

Midt-Norsk Mesterskap og offisiell åpning av den 1200 meter lange banen i helga.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Like ved Løvåsen Leir i Haltdalen har Haltdalen Motorsportsenter og NMK Gaula i sommer bygd en 1200 meter lang motocrossbane.

Førstkommende helg er det offisiell åpning av anlegget og samtidig arrangeres det første stevnet, Midt-Norsk Mesterskap i motocross.

I juni 2010 arrangerte NMK Gaula Motorsport et stormøte ved Løvåsen Leir. Målet med møte var å logge interessen for etablering av et permanent senter for motorsport. Haltdalen Motorsportsenter (HMS) har siden den gang jobbet kontinuerlig for å realisere prosjektet.

Høsten 2018 ble det som kalles Byggefase 1 ferdigstilt, mye takket være Natoøvelsen Trident Juncture hvor omlag 1500 tyske soldater leide området som base for øvelsen. Det ble under øvelsen bygd en depotflata på ca. 14.000 m², inkludert tilfartsveg. I tillegg er det tilrettelagt oppstillingsplass for Offroad Biltrial og en motocrossbane for knattecross (fra 5 år).

Forrige helg og deler av denne uka var det trening og testing av den nye banen.

Steinar Trondsethås sitter i styret i Motorsportsenteret og sier tilbakemeldingene fra utøverne er udelt positive.

Hør intervju med Steinar Trondsethås, motocrossmamma Guri Aune og verdens beste scootercrosskjører, Elias Ishoel fra Oppdal her:

Geir Forbregd hadde sammen med sønnen tatt turen helt fra Surnadal for å teste fasilitetene i Haltdalen:

13 år gamle Torgrim Aune fra Haltdalen har kjørt motorsykkel hjemme i hagen og onsdag ettermiddag var han for aller første gang på nybanen:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...