ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Moan motiverte til frokost

Motiverte: Magnus Moan snakket på et frokostmøte for Trondheim Maraton denne uka. Her er han sammen med prosjektleder Morten Rasch Eliassen. Foto: Anne Gundersen

De mentale utfordringene er de samme, enten man kjemper om medaljer, løper maraton eller skal gjøre seg gjeldende i arbeidslivet, mener Magnus Moan.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Denne uka snakket Magnus Moan til en fascinert forsamling under et frokostmøte i regi av Trondheim Maraton. Publikum, som i hovedsak besto av idrettsarrangementets samarbeidspartnere, fikk høre om kombinertstjernas fantastiske karriere og i tillegg var temaet motivasjon.

– Det er de samme mekanismene som gjelder, uansett hva du skal motivere deg til, mente Moan. Han viste også film med høydepunkter fra karrieren, og ikke minst sendte han rundt medaljene fra OL i Vancouver, slik at hver og en en kunne inspisere de edle metaller.

Saken fortsetter etter lydklippet

Foto: Anne Gundersen

Inspirerende

Morten Rasch Eliassen er prosjektleder i Trondheim Maraton og følte seg inspirert av foredraget Moan presenterte.

– Det handler jo om å nå mål en setter seg, uansett hva disse er. Det er ikke for alle å drive med toppidrett, men vi kan alle jobbe for å oppnå noe vi kanskje i utgangspunktet ville tro var umulig. Da er det inspirerende å høre at det er de samme tankene og utfordringene man har, uansett hvilket nivå man legger seg på, mener han.

Engasjert i hoppjentene

Magnus Moan er i ferd med å utarbeide sitt nye liv, etter at han har lagt skiene på hylla.

– Den dagen måtte jo komme og nå prøver jeg å orientere meg litt for å finne ut hva jeg skal gjøre resten av livet, sier han.

– Men det jeg kan si er at jeg engasjerer meg sterkt i å legge til rette for at de jentene som går kombinert skal kunne møte det samme positive miljøet jeg møtte da jeg startet. Innenfor idretten så er det dette som nå engasjerer meg aller mest, avslutter Magnus Moan.

Nøkkelord

ANNONSE