Nea Radio

Selbu:

Motiverer til skitur med app

Bilde fra skiløyper på Selbustrand. Foto: Privat

Idrettslagene i Selbu har gått sammen om en ny trimpoeng-konkurranse.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Konkurransen heter Selbu Skitrim. Det er satt ut poster rundt om i Selbu, og besøkene registreres elektronisk ved hvert sted man oppsøker. Stort sett finner man postene ved kjørte skispor, men noen kan også befinne seg på mer utfordrende plasser.

Trimpoeng

Ved å laste ned appen "Trimpoeng" kan man melde seg på konkurranser og samle poeng. Konkurransen Selbu Skitrim varer helt frem til 3. mai, og den inkluderer også Rensfjelltrimmen som er en ny variant av det gamle Rensfjellrennet.

Appen man laster ned har denne logoen. Foto: Privat

Samarbeid for å få folk til å trimme

Skiforeninga Selbuskogen, Selbustrand IL, Selbu IL, Øverbygda IL, Vikvarvet IL og Selbu O-Klubb har alle samarbeidet om denne konkurransen. - Vi så at Trimpoeng-konkurransen, Selbutrimmen, som vi hadde i 2020 ble veldig populær og nå håper vi at en vinterkonkurranse kan gjøre at folk kommer seg ut på ski, sier Karin Galaaen i Frivilligsentralen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...