Annonse
Nea Radio

-Møt opp og se lovende lokal underholdning

Hans Bårdsgård regisserer årets revy på Hyttbakken. Foto: Per-Erik Ofstad

Hans Bårdsgård og resten av UL Samtida inviterer til premiere på revyen "Så Sær" lørdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

Lørdag 19:00 entrer UL Samtida scenen på Hyttvang for å presentere Så Sær.

I rute

Dager før det braker løs forklarer regissør Hans Bårdsgård at ungdomslaget ligger i rute med arbeidet foran premieren. -Ja, vi er på ei slags rute, men hvilken rute er vi foreløpig noe mer usikker på, sa Bårdsgård med et smil om munnen før han overbevisende forklarer at arbeidet med premieren er godt i gang. - Det ser veldig bra ut, så vi har troen på at det blir en veldig bra forestilling på lørdag.

UL Samtida er i rute skal vi tro regissøren. Foto: Per-Erik Ofstad

Solid gjeng

Over 40 aktører er involvert i revyen totalt, hvorav 25 aktører blir å se på scenen. Bårdsgård vil ikke røpe for mye av revyens tematikk, men hinter til at mange av nummerene ikke overraskende baserer seg på aktuelle lokalpolitiske saker. Regissøren trekker frem Værnesregionen og lokal vindkraft som noen av de lokale temaene revyen tar tak i.

En smakebit fra et av nummerene man får servert førstkommende lørdag. Foto: Per-Erik Ofstad

Satser på fullt hus

-Vi tror det blir fullt på premiereforestillinga fastslår Bårdsgård. Han lover også at det blir en heidundrende revyfest etter premieren, og trekker frem samfunnshusets rike tradisjoner for revyfester. Bandet Valomon fra Verdal spiller opp til fest etter premieren. Foruten premiereforestillinga kan man også oppleve revyen påfølgende fredag og søndag til samme tid.

Hans Bårdsgård før revypremieren
Regissør Hans Bårdsgård gir oss en statusoppdatering før lørdagens premiere.

Nøkkelord

Annonse