Nea Radio

-Møt opp og se lovende lokal underholdning

Hans Bårdsgård regisserer årets revy på Hyttbakken. Foto: Per-Erik Ofstad

Hans Bårdsgård og resten av UL Samtida inviterer til premiere på revyen "Så Sær" lørdag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Lørdag 19:00 entrer UL Samtida scenen på Hyttvang for å presentere Så Sær.

I rute

Dager før det braker løs forklarer regissør Hans Bårdsgård at ungdomslaget ligger i rute med arbeidet foran premieren. -Ja, vi er på ei slags rute, men hvilken rute er vi foreløpig noe mer usikker på, sa Bårdsgård med et smil om munnen før han overbevisende forklarer at arbeidet med premieren er godt i gang. - Det ser veldig bra ut, så vi har troen på at det blir en veldig bra forestilling på lørdag.

UL Samtida er i rute skal vi tro regissøren. Foto: Per-Erik Ofstad

Solid gjeng

Over 40 aktører er involvert i revyen totalt, hvorav 25 aktører blir å se på scenen. Bårdsgård vil ikke røpe for mye av revyens tematikk, men hinter til at mange av nummerene ikke overraskende baserer seg på aktuelle lokalpolitiske saker. Regissøren trekker frem Værnesregionen og lokal vindkraft som noen av de lokale temaene revyen tar tak i.

En smakebit fra et av nummerene man får servert førstkommende lørdag. Foto: Per-Erik Ofstad

Satser på fullt hus

-Vi tror det blir fullt på premiereforestillinga fastslår Bårdsgård. Han lover også at det blir en heidundrende revyfest etter premieren, og trekker frem samfunnshusets rike tradisjoner for revyfester. Bandet Valomon fra Verdal spiller opp til fest etter premieren. Foruten premiereforestillinga kan man også oppleve revyen påfølgende fredag og søndag til samme tid.

Regissør Hans Bårdsgård gir oss en statusoppdatering før lørdagens premiere.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...