Nea Radio

Morten Strand til Blink

BLINK: Morten Strand signerte to-årskontrakt for Stjørdals-Blink Fotball onsdag. Foto: Knut Jegersen

Onsdag tegnet Morten Strand to-årskontrakt med Stjørdals-Blink Fotball.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Morten Strand spilte 53 kamper for Gjøvik/Lyn før han flyttet tilbake til Trondheim. Der ble det tre sesonger med Nardo. 1995-modellen er opprinnelig fra Leka. Han spilte fire sesonger for RBK før overgangen til Opplands-laget. Mørkluggen har også 17 kamper på aldersbestemte landslag.

Onsdag tegnet han 2-årskontrakt med Stjørdals-Blink Fotball.

- Spennende spiller

-Morten Strand er en veldig spennende spiller. Han har levert bra i 2 divisjon i flere år, både med Rosenborg 2, Gjøvik Lyn og Nardo, sier sportslig leder i Blink, Håvard Fuglem. - Morten er en kreativ og arbeidsom spiller som kan bekle flere posisjoner i banen. Han har spilt indreløper og sentral midtbane. Vi er veldig fornøyd med at Morten velge å forsterke Blinkskuta, og vi er overbevisst om at han er klar for Obosligaen. Morten fremstår som en autoritet og ledertype som helt klart tilfører oss mye. Dette er en meget god signering for oss, og samtidig en spennende og god mulighet for Morten. Akkurat slike gutter vi trenger i vår stall. Dette er ytterligere en trønder som forsterker vår filosofi. Morten var på radaren min både da han gikk fra RBK ttil Gjøvik Lyn, samt fra Gjøvik Lyn til Nardo i 2017, sier Fuglem, som også takker Nardo for en konstruktiv dialog i forbindelse med denne overgangen.

- Rette holdninger

-Han er først og fremst en god trøndersk fotballspiller, en som jeg personlig har sett og kjent til i mange år, bl.a. fra den tiden jeg var ambassdør for RBK. Morten har hatt en fascinerende vei opp gjennom fotballkarrieren, sier hovedtrener Roar Vikvang og fortsetter:

-Han er jo fra Leka. Der startet han med å trene sammen med oldboys-gjengen. Det var ingen aldersbestemte tilbud. Han har hele tiden hatt en indre drive for å bli bedre.

-Morten Strand er en fin fyr med de rette holdningene og verdiene. Hardtarbeidende og med bra intensitet i spillet sitt. Det han byr på er anvendelig i flere posisjoner, selv om det er indreløper han har spilt i Nardo. Han er ikke stor av vekst, men like fullt bra fysiksk og med trøkk i spillet. Han går foran i kraft av måten han spiller på. Han passer veldig fint i forhold til profilen vår med alder og trønder, sier Roar Vikvang.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...