Nea Radio

En mann er siktet for drap i Trondheim

Foto: Morten Karlsen / NRK

En mann ble funnet død i en leilighet i Trondheim lørdag morgen. En mann i 50-årene er nå siktet for drap.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2021 kl 15:36

Politiet fikk melding om dødsfallet fra helsepersonell i 8-tiden. Legevakta i Trondheim hadde først fått en telefon fra noen i leiligheten på Lademoen.

– Vi karakteriserer dette som et mistenkelig dødsfall. En mann i 50-årene er pågrepet, mistenkt i saken, sa politiets operasjonsleder, Ove Tokstad, til NRK tidligere på dagen.

Den nå drapssiktede var i leiligheten da helsepersonellet, og senere politiet, kom til stedet.

Vet ikke hvem den døde er

Politiet vet ennå ikke hvem avdøde er.

– Vi har ingen ID på vedkommende. Dermed er heller ikke pårørende varslet, sier operasjonsleder Tokstad.

Politiets innsatsleder Thor Inge Aas sier de kjenner denne adressen fra før.

Skal obduseres

Politiet etterforsker saken bredt, og er i gang med tekniske undersøkelser på åstedet, rundspørringer i området og avhør. Det er besluttet at avdøde skal obduseres.

– Vi er i en tidlig fase av etterforskingen, og kan foreløpig ikke si noe mer konkret om hva som har skjedd. Vi regner med å få flere svar når de tekniske undersøkelsene er ferdige og obduksjon er gjennomført, sier påtaleansvarlig Hans Vang ved Trøndelag politidistrikt.

Den siktede er ennå ikke avhørt, og det blir tatt stilling til en eventuelt varetektsfengsling i løpet av helgen.

Hærverk på biler i nærheten

Det er gjort hærverk på fem biler som står på parkeringsplassen i nærheten av den aktuelle leiligheten. Politiet ser dette og dødsfallet i sammenheng.

Sjåfør Samson Solomon fant drosjebilen sin punktert.

– Jeg eier bilen, og da jeg hørte den var skadet kom jeg hit for å ta den til verksted, sier drosjeeier Omar Kashif.

Politiet ønsker tips i saken, enten via nettadressen tips.politiet.no/trøndelag eller telefon 73 48 94 00.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...