Nea Radio

Tilbake til nettavisen

Ledig stilling

Journalist/reporter/programleder

Publisert: 20.05.2020 kl 13:20

Søknadsfrist:: 19.06.20

Har du lyst å jobbe i landets største lokalradio utenfor Oslo?

Nea Radio har i flere år vært en av landets mest populære lokalradiostasjoner og er også kåret til årets lokalradio. Ni motiverte ansatte og et 20 talls frilansere gir Trøndelag godt og variert innhold på ulike plattformer. Nea Radio har redaksjoner i Holtålen, Røros, Selbu og Stjørdal og har et formalisert innholdssamarbeid med NRK Trøndelag. Vårt mål er å være: Verdens beste trønderradio! Nå utvider vi staben og søker etter..:

Journalist/reporter/programleder

Tre måneders heltidsstilling i et vikariat i Nea Radios avdelinger i Selbu/Tydal og i Røros/Holtålen, med mulighet for forlengelse.

Vi leter etter en tydelig, engasjert og faglig dyktig journalist, reporter og programleder med godt humør, pågangsmot og stor arbeidskapasitet.
I det daglige har du ansvar for innholdsproduksjon i området Selbu/Tydal og Røros/Holtålen på nett, radio og som programleder.
Nea Radio er i stadig endring, så du må trives med endringsprosesser. Utad er du glad i folk og en god ambassadør for kanalen og lokalmiljøet.

Kvalifikasjoner :
Du må kunne vise til gode resultater som journalist, reporter og programleder - eller ha et stort ønske om å bli god i dette. Personlige egenskaper er like viktig som formell kompetanse.
Vi ser for oss at du har relevant journalistisk erfaring, god innsikt i presseetikk og har en god formidlingsevne skriftlig så vel som muntlig.
Du vet hva som engasjerer i et lokalmiljø og du evner å lete opp spennende saker, så vel som å dekke oppdrag du får tildelt.

Vi tilbyr :
Et vikariat i et spennende arbeidsmiljø i en godt synlig og hørbar mediebedrift i Trøndelag. Det er store muligheter for forlengelse for den rette personen.
Gode og engasjerte kolleger som elsker jobben sin.
Nea Radio AS har en god og stabil økonomi og kan tilby gode betingelser.

Høres dette ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg.

Søknadsfrist: 19. juni 2020.

Søknad sendes daglig leder Stian Elverum på mail til stian@nearadio.no

Har du spørsmål angående stillingen hører vi gjerne fra deg.

Stilling utlyst av: Nea Radio AS

PB 60
7581
7580
Tlf: 93088929
Hjemmeside
E-post

Kontaktperson:

Stian Elverum
Tlf: 93088929

Vis flere ledige stillinger fra samme utlyser

Vis alle ledige stillinger

Hvis du ønsker å gjøre endringer på en stillingsannonse du har meldt inn må du kontakte oss.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...