Nea Radio

Tilbake til nettavis

Kunngjøringer

Send inn kunngjøring

Generalforsamling i Nea Radio AS

Trøndelag - 06.05.2019 kl 16:20 - 23.05.2019 kl 19:05

Aksjonærer i Nea Radio AS innkalles herved til generalforsamling hos Norsk Radio- og Fjernsynsmuseum torsdag 23. mai kl 19.00 
Ordinære årsmøtesaker.


Ordførerens tur

Trøndelag - 05.06.2019 kl 18:00 - 05.06.2019 kl 21:00

Trondheimsregionens Friluftsråd og Selbu kommune inviterer til ordførerens tur, denne gang til Hånnsjøene i Renåa onsdag 5. juni.
På turen blir det en orientering om områdets historie og tilrettelegging for friluftsliv og rekreasjon i friluftsområder.
Oppmøte og parkering på veien mellom Renåa og Hånnåa med felles avgang kl. 18.00.


Laksefiske for damer i Gaula

Trøndelag - 09.06.2019 kl 18:00 - 10.06.2019 kl 11:00

Støren Jeger og fiskerforening arrangerer kurs for damer som har lyst til å prøve laksefiske, også damer med erfaring er velkommen. Vi stiller med instruktører i både fluefiske, markfiske og slukfiske.
Kurset blir holdt ved Støren Jeger- og Fiskerforening sitt medlemsvald i Gaula; Refseth vald på Rognes, ca 15 minutter med bil fra Støren.
Vi ordner med noe godt på grillen, steker vafler i gapahuken og koker kaffe over bålet.
Arrangementet er gratis og varer fra 9. juni kl 18 til 10.juni kl 11.00.
Ta med laksefiskeutstyr hvis du har. Det er fint å sette opp lavvo eller telt på Refseth vald om du/dere vil ha med det.

Det lønner seg å være raskt ute med påmelding for å være sikret plass på dette kurset. Fristen for påmelding er 6. juni kl 24.00 og gjøres på e-post til lill1601@live.no

Velkommen!


Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...