Tilbake til nettavis

Kunngjøringer

Send inn kunngjøring

Lunsj med Malvik Revmatikerforening

Stjørdal/Malvik - 27.03.2019 kl 11:30 - 27.03.2019 kl 14:00

Malvik Revmatikerforening inviterer til lunsj hos Holm på Torgkvartalet 27. mars kl 11.30.


Foredrag ved overlege Audun Myskja

Stjørdal/Malvik - 28.03.2019 kl 18:00 - 28.03.2019 kl 20:00

Foredrag ved overlege Audun Myskja, torsdag 28. mars kl. 1800 i Storsalen på Kimen: - Resepten på et positivt voksent liv.

Benytt denne anledningen til å høre Audun Myskja, som er overlege og spesialist i allmennmedisin og har doktorgrad i bruken av musikk i eldreomsorgen.

Bill.pris kr. 200 for medlemmer og kr. 250 for andre.

Bill. kjøpes på www.kimenkulturhus.no eller ved inngangen. (Unngå kø, kjøp på forhånd.)

Hilsen Stjørdal Seniorforum.


Foredrag ved Audun Myskja

Stjørdal/Malvik - 28.03.2019 kl 18:00 - 28.03.2019 kl 19:15

Audun Myskja: "Resepten på et positivt voksent liv".
Storsalen på Kimen Kulturhus i Stjørdal, torsdag 28. mars kl. 1800.
Myskja driver Senter for livshjelp, et tverrfaglig prosjekt som legger vekt på hjelp til selvhjelp. Audun Myskja er overlege og spesialist i allmennmedisin, og har doktorgrad i bruken av musikk i eldreomsorgen. Han er fagveileder for Nasjonalt Kompetansesenter for kultur, helse og omsorg. Se også vår Facebook-side.

Bill.pris kr. 200 for medlemmer og kr. 250 for andre.

Bill. kjøpes på www.kimenkulturhus.no eller ved inngangen. (Unngå kø, kjøp på forhånd.)

Hilsen Stjørdal Seniorforum


Medlemsmøte for Malvik Hørselslag

Stjørdal/Malvik - 04.04.2019 kl 18:00 - 04.04.2019 kl 20:30

Malvik hørselslag inviterer til medlemsmøte torsdag 4. april på Hommelvik Helsetun. Det vil bli informasjon om nye regler i avtalespesialist-ordningen for øre, nese -og halsleger samt audiografer. Det blir også informasjon om hjelpemidler knyttet opp til høreapparat-brukere. Det blir kaffeservering og åresalg. Vel møtt!


Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...