Nea Radio

Tilbake til nettavis

Kommunal informasjon

Send inn informasjon

Influensavaksine

Selbu/Tydal - 17.10.2019 kl 09:00 - 15.11.2019 kl 10:00

Anbefales spesielt for risikogruppene:
•Gravide etter 12. svangerskapsuke (2. og 3. trimester). Gravide i 1. trimester med annen tilleggsrisiko kan vurderes for vaksinasjon
•Beboere i omsorgsboliger og sykehjem
•Alle fra fylte 65 år
Barn og voksne med:
•diabetes type 1 og 2
•kronisk lungesykdom, hjerte- og karsykdom, leversvikt eller nyresvikt
•kronisk nevrologisk sykdom eller skade
•nedsatt immunforsvar
•svært alvorlig fedme (KMI over 40)
•annen alvorlig og/eller kronisk sykdom der influensa utgjør en alvorlig helserisiko, etter individuell vurdering av lege
I tillegg anbefales influensavaksine til:
•Helsepersonell som har pasientkontakt.
•Husstandskontakter til immunsupprimerte pasienter
•Svinerøktere og andre som har regelmessig kontakt med levende griser.

Vaksinen settes på Tydal legekontor tirsdager, onsdager og torsdager fra kl. 13 – 15, eller etter avtale. Den koster kr 200,-.
Alle over 65 år anbefales også pneumokokkvaksine (mot lungebetennelse) hvert 10. år.

Oppstart av forhandlinger om utbyggingsavtale for Sagve

Selbu/Tydal - 18.10.2019 kl 09:00 - 15.11.2019 kl 10:00

I henhold til plan- og bygningsloven av 27. juni 2008 nr. 71, §17-4 første ledd, varsles det at Tydal kommune starter opp forhandlinger med grunneier/utbygger av Sagvegen boligområde om utbyggingsavtale for gjennomføring av reguleringsplan på gnr.168 bnr.1. Utkast til utbyggingsavtale legges med dette ut til offentlig ettersyn, og med 30 dagers frist for merknader fra kunngjøringsdato.
Forslaget til utbyggingsavtale bygger på kompetansen i Pbl. § 17-3, tredje ledd, og omhandler opparbeidelse og etablering av vannforsyning til boligområdet. Iht. vedtak i k.sak 75/16, er ansvaret for inngåelse av utbyggingsavtaler delegert til rådmann. Tydal kommune vil fremlegge fremforhandlet utbyggingsavtale til offentlig ettersyn.
Spørsmål/innspill til forhandlingen kan rettes skriftlig til Tydal kommune, Tydalsvegen 125, 7590 Tydal eller epost: postmottak@tydal.kommune.no. Merk henvendelsen med:
Innspill til utbyggingsavtale16652016002 – Sagvegen boligområde.

Forebyggende hjemmebesøk

Selbu/Tydal - 30.10.2019 kl 15:25 - 30.11.2019 kl 15:25

Innbyggere i Tydal født i 1939 og 1949 tilbys forebyggende hjemmebesøk. Dette er et besøk med fokus på å planlegge egen alderdom. Hvis du ønsker dette, ta kontakt med ergoterapeut Inger Bjørn 952 95 938 innen 30.11.19

Tydal bibliotek stenger

Selbu/Tydal - 13.11.2019 kl 08:50 - 22.11.2019 kl 20:00

Tydal bibliotek holder stengt fredag 22. november grunnet flytting.
Det blir nyåpning i ombygde lokaler på Kløfta fredag 29. november.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...